![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niekedy (asi raz za mesiac) získate popup správu, že moja grafická karta hodinami rýchlostný bola automaticky znížená, pretože je príliš horúca. Kdybych otvoriť počítač a skontrolujte, že je vlastne docela teplý. http://www.imgur.com/034hO Môžete vidieť, že tam je rošt priamo nad grafickou kartou, a rád bych namontovať ventilátor tu, aby sme vám pomohli sa ochladí. Ak je to môžem povedať, nie je súčasné rám alebo skrutkové otvory alebo niečo pre pridania ventilátora. Bude to problém? http://www.imgur.com/ioMIp To je jediný voľný konektor, že môžem nájsť pochádzajú z môjho napájania. Budem môcť pridať aj ventilátor bez získania nových napájanie? Ak tomu tak nie je, že to nie je veľký riešiť, pretože som potreboval nové PSU, ale napriek tomu by som radšej túto kartu schladené čo možno najskôr. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já nevidím nič iného ako kartu za kartu, ktorá nie je zrovna nejakú užitočnú kopci. Ak myslíte na strúhanie kolmo na neho, to je práve prípad materiálu je nenaznačuje, že ventilátor je namontovatelný tam. Jediná cesta, ako ste sa k práci ventilátora je Dremeling niektoré skrutkové otvormi von. Avšak, je lepšie variantom je Accelero pasívny chladič a možná dumping, čo vyzerá ako nVidia čipsetu základnej dosky s plameňovou Northbridge posedenie priamo vašu novú kartu. Nevidím, aký typ základnej dosky, alebo keď sú karty.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Súhlasíte s Carbon dont keď chcem ísť na expence z aftermarket chladič. Možno dať větrák na grafickej karte dobrý čistý. tiež lepšie prúdenie vzduchu okolo karta s vystrihovánky z bočný panel prípadu a inštaláciu 120mm ventilátora do krmiva, že všetky dôležité čerstvých cool tak grafickú kartu môžete použiť ventilátor ![]() v prípade, že jsem to já bych pridať ďalší príjem fanúšikovia na sadivo viac vzduchu v prípade, a tiež získať aftermarket chladič pre karty
|
| |||
| |||
| Vlastne Asi by ste mohli docela EASI pripojiť ventilátor tam som urobil podobnú vec pre priateľa chvíľu späť. Ak si len zvyšok ventilátora na karte, že málo, a potom vŕtať cez túto stranu veci a držať niekoľko skrutiek, alebo ak nechcete, aby sa toto použitie dobré lepidlo, someting rád Gorilla Glue funguje dobre pre plastová o kovu. Avšak, keď som to urobil, nebol Video už chladnejší, a to bolo viac len všeobecné veci fanúšik. Tak naozaj som hovoril, že by sa mohlo urobiť, jsem prostě nejsem jistý, že to pomôže vašej GPU chladenia masívne hoci, pretože by to len leteckej dopravy, by bolo to, čo ventilátora na karte už exausted. Takže nakoniec získať ater trhu chladiča Carbon a Pete, ako je uvedené vyššie, alebo oboje, ak máte pocit, ako je maličký v našom prípade trochu - Pete vám povedať, ako to je legrace
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jen přemýšlím, ale jsem jediný všimol, že jeho karta je hore nohami? A že základná doska je na zlej strane prípadu ..... Jeho jeden dell (môže vidieť symbol v ľavom hornom rohu), čo pravdepodobne znamená, že sa nedá nahradiť palube! Ak sa vám podarí nainštalovať ventilátor akýmkoľvek spôsobom (id byť v pokušení použiť metódu lepidlo, ale to je len môj!), No, ty nemožno použiť adaptér, ktorý zo svojho PSU, ale väčšina fanúšikov sa s spustiť pomocou adaptéra pre molex, takže si budete môcť urobiť tak miesto. |
|
| |||
| |||
| Jo, Dells sú trochu divný
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obnovenie / zálohovanie CD - potreba kúpiť nový laptop, ale Want To cene?! | chikab | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17.listopadu 2009 11:18 |
| PROBLÉMY S XP-vírus alebo O / s? Protokolovací zahrnutý | redden137 | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 12. Júl 2009 15:56 |
| Urgent Help! Ss zahrnutý Čítajte prosím | koglaa | Virus, spyware a bezpečnosť | 34 | 6. Apríl 2009 03:57 |
| Tapeta sa meniace, Vírusy (Hijackthis log v cene) | Diaz | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 4. September 2008 16:57 |
| Počítačové pomalost, únos log zahrnuto | Diaz | Virus, spyware a bezpečnosť | 21 | 30. decembra 2007 19:10 |
| Thread Tools | |
| |