![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Понекад (око једном месечно) добију попуп порука да се мој видео цард цлоцк спеед је аутоматски смањио јер је превише врућа. Ако ЈА отворен горе мој рачунар и проверити, то је заиста прилично топло. хттп://ууу.имгур.цом/034хО Можете видети да има право решетка изнад видео картицу, а ја бих за монтирање навија овде да помогне супер је. Дуг као ЈА моћи рећи, не постоји постојећих оквира или вијак рупа или нешто за додавањем вентилатор. Хоће ли то бити проблем? хттп://ууу.имгур.цом/иоМИп То је једини слободни порт да могу наћи долазе из моје напајање. Хоћу ли бити у могућности да бисте додали фан без Такође узимајући нову напајање? Ако не то није велики посао, јер сам потребан нови псу ионако бих радије него набавити овај хлађених картица што је пре могуће. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја не видим ништа, али картицу преко картице, што није баш било какав користан монтирати. Ако сте мишљена ортогоналан Мрежа на њега, то је само материјал случају, то не значи да је навијач моунтабле тамо. Једини начин твој 'лијегање направити навијач рада налази се вијак Дремелинг неке рупе ван. Ипак, већа је могућност Аццелеро пасивни хладњак, а можда је дампинг што изгледа као НВИДИА цхипсет матичне плоче са заслијепљујући нортхбридге седи уз своје нове картице. Ја не могу да видим шта тип матичне плоче или картицу ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сложити са Царбон ако не желите ићи на расходи од афтермаркет хеатсинк. можда дати вентилатора на графичком картицом добро очистити. такође бољи проток ваздуха око картицу са оцрт од стране табли случају и инсталирате 120мм фан то феед важно да се све тако да је свјежа цоол графичком картицом навијач може користити ![]() ако је то мени више додај бих навијаче да узимање семена више ваздуха у случају добити и афтермаркет фрижидери за картице
|
| |||
| |||
| Заправо сам вас могао избројати поприлично еасиы монтирати навија тамо, ја сам сличну ствар за пријатеља а назад. Ако вам је остало само на том малом фан картицу, а затим увежбати кроз које стране предмета и ставити у неким вијцима, или ако не желите да урадите да користите добар љепило, попут горила сометинг љепило за пластику добро ради на метал. Међутим, када сам га, није било ни Видео хладњак, већ и то је био више од само општи случај вентилатор. Па стварно сам рекао: то може бити учињено, ја само не знам да ће то помоћи вашем масивна хладјење ГПУ ипак, јер је само да ће то ваздуха смјени, што би било вентилатора на картици већ ексаустед. Тако је на крају добити Атерови тржишта угљеника и фрижидери као Пете помиње, или направити обоје ако осећате као тривијалан случај са нашим залогај - фифтх могу вам рећи како је то забавно
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Једноставно питате, али сам једини који је приметио његову картицу наопако? И матична плоча која је на криву страну случај ..... Његова једна Делл (симбол може видети у горњем левом углу) које је вероватно значи да ти не могу заменити пансион! Ако можете да инсталирате навијач по штогод значи (ИД бити у искушењу да употребите љепило метода, али тај само мени!), Не, ти не могу да користе тај адаптер из свог псу, али већину фанови долазе са проћердати адаптер за Молекс, тако да ћете бити у могућности то учинити на тај начин уместо. |
|
| |||
| |||
| Да, Деллс су мало чудне
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Вратити / Резерва ЦД - Треба да купи нови лаптоп, али да те Укључено!! | цхикаб | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 17. новембар 2009 11:18 |
| Проблема са КСП-вирус или О / с? Евиденције Укључено | редден137 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 12. јула 2009 15:56 |
| Хитно помоћ! СС садржано прочитајте | коглаа | Вирус, Спыуаре и безбедност | 34 | 6 април 2009 03:57 |
| Уаллпапер мијењање, вируси (Хијацктхис лог укључен) | Диаз | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 4. Сеп 2008 16:57 |
| Цомпутер спорост, Хијацк записника укључени | Диаз | Вирус, Спыуаре и безбедност | 21 | 30 децембар 2007 19:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |