az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Nasıl bir hayranıyım eklerim? (resimler dahil)

Reply

Konu Araçları
Old 29 Mayıs 2009, 16:24
Yeni Üye Grubu

Default Nasıl bir hayranıyım eklerim? (resimler dahil)

Bazen (yaklaşık bir ay) popup mesaj nedeniyle çok sıcak benim ekran kartı saat hızını otomatik olarak düşmüş oldu almak. Eğer bilgisayar ve kontrol açılması, bu gerçekten çok sıcak.

http://www.imgur.com/034hO

Bu bir ekran kartı üzerinde bir kafes doğru görebilirsiniz, ve ben burada harika yardımcı olacak bir hayranıyım mount istiyorum. Bildiğim kadarıyla söyleyebilirim, hiçbir mevcut çerçeve veya vida deliklerini falan hayranıyım ekleyerek için. Bu bir sorun olacak mı?

http://www.imgur.com/ioMIp

Bu tek ücretsiz konektörü Benim güç kaynağı gelen bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir güç kaynağı almadan hayranıyım ekleyebilir miyim? Çünkü zaten yeni bir PSU gerekli ama daha bu kartın en kısa sürede soğutmalı elde ediyorum Eğer değilse bu çok büyük bir anlaşma değil.
Old 29 Mayıs 2009, 17:47
Bağış Grubu

Ben, bu yararlı tam olarak herhangi bir tür montaj değil kartın üzerinde bir şey ama bir sekme göremiyorum. Eğer kafes için dik demek, bu durumda sadece malzeme's, bu hayranıyım orada montaj olduğunu göstermez. Orada hayranıyım çalışması olacak tek yolu bazı vida deliklerini dışarı Dremeling olduğunu.

Yine de, daha iyi bir seçenek Accelero pasif bir soğutucu ve muhtemelen ne yanan Northbridge yeni kart tarafından oturan bir nVidia çipset anakart gibi görünüyor damping. Ben ne tür ana kart veya kart vardır ama göremezsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 29 Mayıs 2009, 18:29
Bağış Grubu

katılıyorum Karbon
Bir hesabınız yoksa bir sonrası heatsink ve expence gitmek istiyorum. belki grafik kartına fan vermek temiz iyi. halinde ve yan panel bir şalter ile kart etrafında da daha iyi hava akışı ve 120mm Fan yükleyin tüm önemli taze serin böylece grafik kartı hayranıyım kullanabilirsiniz beslemeye

Eğer beni kuvvetten durumunda ve daha fazla hava daha fazla giriş fanlar eklersiniz kartı için bir sonrası soğuk almak Ben

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old May 2009, 01:19 30.
Bağış Grubu

Aslında seni çok easiy bir hayranıyım montaj olabilir farzetmek, bir arkadaşım için bir süre önce benzer bir şey yaptım.

Eğer, sonra da durum bu tarafı ile tatbikat ve bazı vidalar, sopa ya da bu iyi bir yapıştırıcı, goril Tutkal gibi someting kullanmak yapmak istemiyorsanız bu küçük sekmesindeki hayran kalan iyi plastik için çalışıyor Metal.

Ancak ben yaptım, there is no Video serin zaten, ve o daha adil bir durumda bir hayranıyım. Yani gerçekten bu yapılabilir söyleyerek yaşıyorum, Ben sadece çünkü sadece hava değişimi de bu, kartın üzerinde fan zaten ne exausted vardı olacağını sizin GPU ağır olsa soğutma yardımcı olacağını sanmıyorum.

Yani sonuçta eğer bizim durumumuz ile önemsiz gibi biraz düşünüyorsanız, bir ater pazar Karbon ve Pete sözü edildiği gibi, soğuk ya da her ikisini de elde - Pete bu nasıl eğlenceli bildin
Old May 2009, 03:28 30.
Üye Grubu

Sadece merak ama tek yaptığı kartı ters fark nedir? Ve bu anakart davanın yanlış tarafı ..... on Its a Dell () ve belki de pano yerine cant demektir üst sol köşesinde simgesi görebilirsiniz!

Eğer ne olursa olsun (id ile hayranıyım kurulabilir yönetmek ne tür bir tutkal yöntemi kullanmak için, ayartmıştı olmak ancak şu bana!), Hayır, cant kullanın sizin PSU gelen adaptör, ama en hayranları için bir adaptör aracılığıyla çalıştırmak birlikte Molex, bu nedenle, bu şekilde yerine bunu yapmak mümkün olacak.
Old May 2009, 04:09 30.
Bağış Grubu

Evet, Dells biraz garip olduğunu

Register

Bookmarks