![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я іноді (приблизно раз на місяць) отримати спливаюче повідомлення, що тактова частота відео карта була автоматично зменшується, тому що вона занадто гаряча. Якщо я відкриваю мій комп'ютер і перевірити, чи це справді досить теплі. http://www.imgur.com/034hO Ви можете бачити, що є грати прямо над відеокартою, і я хотів би підключити вентилятор тут, щоб допомогти його охолодження. Наскільки я можу судити, ні існуючі рамки або різьбовими отворами або що-небудь, щоб додати вентилятора. Чи буде це проблемою? http://www.imgur.com/ioMIp Це єдиний вільний роз'єм, що я можу знайти з мого харчування. Чи зможу я додати без вентилятора також отримати новий блок живлення? Якщо ні, що це не величезний справу, тому що мені потрібний новий блок живлення все одно але я волів би отримати цю карту охолодженням як можна швидше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не бачачи нічого, крім вкладки над картою, яка точно не будь-яку корисну гору. Якщо ви маєте на увазі грати перпендикулярно до неї, це просто матеріал корпусу, це не означає, що вентилятор Mountable там. Єдиним способом ви збираєтеся зробити вентилятор роботи є Dremeling Деякі з різьбовими отворами. Тим не менше, кращим варіантом є пасивним кулером Accelero і, можливо, захоронення, що виглядає як NVidia чіпсета материнської плати з палаючим Northbridge сидить Вашої нової картки. Я не бачу який тип материнської плати або хоча карти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| згодні з Вуглець Якщо ви не хочете піти в будь-яку країну по післяпродажному радіатора. Може бути, дати вентилятор на відеокарті хороший чистий. Також кращий повітряний потік навколо картки з вирізом в бічній панелі корпусу і встановити 120-мм вентилятора, щоб годувати, що всі важливі свіжий прохолодний такий вентилятор графічної карти можна використовувати ![]() якщо вона була мені, я хотів би додати більше прихильників прийом до насіння більше повітря у справі, а також отримують післяпродажне кулер для карти
|
| |||
| |||
| На самом деле я думаю, ви могли б цілком easiy змонтувати вентилятор там, я зробив аналогічну річ для одного деякий час назад. Якщо ви просто відпочивати вентилятора на що мало вкладці, а потім спускаємося через цей бік справи і дотримуватися деякої гвинтів, або якщо ви не хочете робити, що використання хороший клей, торкнутися як горили клей добре працює для пластику металу. Проте коли я це зробив, не було кулера відео вже є, і він був більше звичайного вентилятора справи. Настільки реально я кажу це може бути зроблено, я просто не впевнений, що допоможе вашій охолодження GPU масово хоча, тому що тільки повітря він буде зсув, буде те, що вентилятор на карті вже Exausted. Таким кінцевому рахунку, отримати Атерових ринку кулер як вуглець і Піт говорив, або те й інше, якщо ви відчуваєте, як возитися з нашому випадку біт - Піт може розповісти вам, як весело, що це
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Просто цікаво, але я єдиний, який помітив його карти з ніг на голову? І, що материнська плата знаходиться на неправильній стороні справи ..... Її Dell (можете бачити символ у верхньому лівому куті), які, ймовірно, означає, що ви нахиляє замінити борт! Якщо ви вирішили встановити вентилятор будь-якими засобами (ID виникнути спокуса використовувати клей методу, але Thats тільки мені!), Ні, ти нахиляє використанні адаптера з вашого БП, але більшість вентилятори поставляються з адаптером пробігають по Molex, так що ви зможете зробити це таким чином, замість. |
|
| |||
| |||
| Так, Dells трохи дивно
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відновлення / Резервне копіювання CD - необхідно придбати новий ноутбук, але хочемо, щоб ці включити?! | chikab | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 17 листопада 2009 11:18 |
| ПРОБЛЕМИ, ПОВ'ЯЗАНІ З XP-вірус чи O / S? Логи Включено | redden137 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 12 липня 2009 15:56 |
| Екстрена допомога! Свв включена Please Read | koglaa | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 34 | 6 квітня 2009 03:57 |
| Шпалери змінюються, віруси (Hijackthis журнал включений) | Діас | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 4 вересня 2008 16:57 |
| Комп'ютерні повільність, Hijack журнал включений | Діас | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 21 | 30 грудня 2007 19:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |