μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Πόσο είναι το ενεργειακό κόστος ενός υπολογιστή που ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 06:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πόσο είναι το ενεργειακό κόστος ενός υπολογιστή που ...

... έχει ένα 700w τροφοδοτικό σε ένα κατ 'έτος κόστος; Έχω 2 pc με 700w τροφοδοτικό και να ξέρω ποιο είναι το ετήσιο κόστος της ενέργειας σε αυτές. Επίσης από τις 37 "LCD οθόνη.
Old 21 του Νοεμβρίου 2008, 06:56
Ομάδα Δωρητών

Η παρακολούθηση θα πρέπει να σας επιστήσω μεγαλύτερος. Κλείστε το!

Αν δεν χρησιμοποιείτε την πλειοψηφία αυτής της εξουσίας, είστε σε λειτουργία ένα φρικτό αποτελεσματικότητας. Κοιτάζετε κάπου περίπου $ 150 - $ 200 το χρόνο, ανάλογα με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Θα ήθελα να πωλήσει το 700w και drop down σε 500W ή οπότε αν δεν είστε λειτουργία SLI / Crossfire. AnandTech έκανε τίποτα για αυτό και ακόμη και πρόσφατα νέα αγορά το μεγαλύτερο μέρος του κόστους είχε καταβληθεί εντός μηνών.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 19:28
Μέλος Ομάδα

Η τιμή θα κυμαίνεται από 100-250 ανάλογα με τα ποσοστά
Εάν δεν εκτελείτε ένα διακομιστή από κλείσετε τον υπολογιστή σας, όταν δεν θα το χρησιμοποιείτε νυκτί ή κάτι και σβήστε την οθόνη, όταν δεν χρησιμοποιείται

Αυτοί είναι καλύτεροι τρόποι για την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας.
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 21:54
Ομάδα Δωρητών

αυτό εξαρτάται από τον όγκο φορτίου σας χρησιμοποιώντας%. το κόστος ενός υπολογιστή που λειτουργεί με 30% φορτίο θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι αν έτρεξε σε 90% φορτίο.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 24 Δεκέμβρη 2008, 10:54
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesepuff View Post
αυτό εξαρτάται από τον όγκο φορτίου σας χρησιμοποιώντας%. το κόστος ενός υπολογιστή που λειτουργεί με 30% φορτίο θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι αν έτρεξε σε 90% φορτίο.
Για ορισμένα πραγματικά φθηνά τροφοδοτικά δεν είναι πράγματι έτσι, γιατί τόσα πολλά απόβλητα ηλεκτρικού ρεύματος ούτως ή άλλως.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την υψηλή ισχύς, φθηνά PSUs. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι επιπλέον Ήταν απλά δεν θα χρησιμοποιηθεί, αν δεν χρειάζονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μόνο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας περιττά.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 22:56
Μέλος Ομάδα

Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από 4 ώρες την ημέρα με 850 βατ θα αυξηθεί κατά 100-150 $ το χρόνο
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 16:58
Ομάδα Δωρητών

υπολογίσθηκε ότι 2x 7950x2 GPU της και ένα από την κορυφή της γραμμής των CPU της AMD (για τότε που είναι-κατά την 7950x2 ήταν η καλύτερη κάρτα που είχε nVidia) έχει εκτιμηθεί ότι θα δαπανήσει περίπου $ 100 + ένα έτος για την εξουσία που αν gamed για μια παρτίδα. Θα νόμιζε κανείς σύγχρονες κάρτες θα χρησιμοποιήσει περισσότερη δύναμη από τα παλιά, ώστε, εάν το σκεφτείτε εσείς θα μπορούσε να είναι περισσότερο σαν δαπάνη $ 150 + με ένα σύγχρονο γεια τέλος κάρτα. (i βάση πληροφορίες μου από ένα Alienware PC αναθεώρηση Διάβασα τότε)
Old 12 Ιανουαρίου 2009, 13:37
Μέλος Ομάδα

ναι ναι θυμάμαι για να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση και τον υπολογιστή σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε. εξοικονομήσει χρήματα για το ενεργειακό νομοσχέδιο και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσουμε για να αγοράσουν περισσότερους υπολογιστές!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστών (συστατικά) που χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσό της ενέργειας; samosan Γενική Συζήτηση Hardware 3 8η Φεβ 2008 04:53
Χαμηλή ενέργεια υπολογιστή που απαιτείται. Jock Γενική Συζήτηση Hardware 1 18 Ιαν 2008 08:57
Πόσο κάνει Nintendo Wii κόστος; cayla212 PC & Console Gaming 2 31 Μαρ 2007 03:32
Το κόστος μιας πραγματικής SEO εμπειρογνωμόνων; Κοβάλτιο Web Design, Hosting & SEO 1 21 Οκτ 2006 16:41
PS3 με κόστος περίπου $ 600 δολάρια! emmaonline PC & Console Gaming 3 21 Οκτ 2006 09:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.