![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ... έχει ένα 700w τροφοδοτικό σε ένα κατ 'έτος κόστος; Έχω 2 pc με 700w τροφοδοτικό και να ξέρω ποιο είναι το ετήσιο κόστος της ενέργειας σε αυτές. Επίσης από τις 37 "LCD οθόνη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η παρακολούθηση θα πρέπει να σας επιστήσω μεγαλύτερος. Κλείστε το! Αν δεν χρησιμοποιείτε την πλειοψηφία αυτής της εξουσίας, είστε σε λειτουργία ένα φρικτό αποτελεσματικότητας. Κοιτάζετε κάπου περίπου $ 150 - $ 200 το χρόνο, ανάλογα με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας. Θα ήθελα να πωλήσει το 700w και drop down σε 500W ή οπότε αν δεν είστε λειτουργία SLI / Crossfire. AnandTech έκανε τίποτα για αυτό και ακόμη και πρόσφατα νέα αγορά το μεγαλύτερο μέρος του κόστους είχε καταβληθεί εντός μηνών.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Η τιμή θα κυμαίνεται από 100-250 ανάλογα με τα ποσοστά Εάν δεν εκτελείτε ένα διακομιστή από κλείσετε τον υπολογιστή σας, όταν δεν θα το χρησιμοποιείτε νυκτί ή κάτι και σβήστε την οθόνη, όταν δεν χρησιμοποιείται Αυτοί είναι καλύτεροι τρόποι για την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό εξαρτάται από τον όγκο φορτίου σας χρησιμοποιώντας%. το κόστος ενός υπολογιστή που λειτουργεί με 30% φορτίο θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι αν έτρεξε σε 90% φορτίο.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την υψηλή ισχύς, φθηνά PSUs. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι επιπλέον Ήταν απλά δεν θα χρησιμοποιηθεί, αν δεν χρειάζονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μόνο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας περιττά.
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από 4 ώρες την ημέρα με 850 βατ θα αυξηθεί κατά 100-150 $ το χρόνο |
|
| |||
| |||
| υπολογίσθηκε ότι 2x 7950x2 GPU της και ένα από την κορυφή της γραμμής των CPU της AMD (για τότε που είναι-κατά την 7950x2 ήταν η καλύτερη κάρτα που είχε nVidia) έχει εκτιμηθεί ότι θα δαπανήσει περίπου $ 100 + ένα έτος για την εξουσία που αν gamed για μια παρτίδα. Θα νόμιζε κανείς σύγχρονες κάρτες θα χρησιμοποιήσει περισσότερη δύναμη από τα παλιά, ώστε, εάν το σκεφτείτε εσείς θα μπορούσε να είναι περισσότερο σαν δαπάνη $ 150 + με ένα σύγχρονο γεια τέλος κάρτα. (i βάση πληροφορίες μου από ένα Alienware PC αναθεώρηση Διάβασα τότε)
__________________ Computer μέρη - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| ναι ναι θυμάμαι για να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση και τον υπολογιστή σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε. εξοικονομήσει χρήματα για το ενεργειακό νομοσχέδιο και στη συνέχεια να τις χρησιμοποιήσουμε για να αγοράσουν περισσότερους υπολογιστές! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστών (συστατικά) που χρησιμοποιούν το ελάχιστο ποσό της ενέργειας; | samosan | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 8η Φεβ 2008 04:53 |
| Χαμηλή ενέργεια υπολογιστή που απαιτείται. | Jock | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 18 Ιαν 2008 08:57 |
| Πόσο κάνει Nintendo Wii κόστος; | cayla212 | PC & Console Gaming | 2 | 31 Μαρ 2007 03:32 |
| Το κόστος μιας πραγματικής SEO εμπειρογνωμόνων; | Κοβάλτιο | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 21 Οκτ 2006 16:41 |
| PS3 με κόστος περίπου $ 600 δολάρια! | emmaonline | PC & Console Gaming | 3 | 21 Οκτ 2006 09:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |