kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Mennyi az energia költsége a számítógéphez, hogy ...

Reply

Téma eszközök
Old November 21 2008, 06:32
Új tag Csoport

Default Mennyi az energia költsége a számítógéphez, hogy ...

... van egy 700W tápegység egy éves költsége? Van 2 db egy 700W tápegység, és azt gondoltam, mi van az éves energia költség rájuk. Emellett a 37 "-es LCD képernyőn.
Old November 21 2008, 06:56
Donor Group

A monitor lesz a legnagyobb felhívni. Kapcsold ki!

Ha nem használja a többsége, hogy a hatalom, akkor fut egy borzalmas hatékonysági arány. Maga nézett körül, valahol $ 150 - $ 200 egy év, attól függően, a villamos energia aránya.

Szeretném eladni a 700W és a legördülő egy 500W, vagy úgy, ha nem fut SLI / Crossfire. AnandTech tettem semmit ebben a közelmúltban, és még buying új leginkább a költség volt recouped belül hónap.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 23, 2008, 19:28
Csoport tagja

Az ár a tartomány 100-250 függően árfolyamok
Ha nem működik a szerver nem kapcsolja ki a számítógépet, amikor nem használja, éjszakai, vagy valami, és kapcsolja ki a monitort, ha nem használjuk

Ezek a legjobb módja az, kivéve a villamos energiát is.
Old December 23, 2008, 21:54
Donor Group

attól függ, hogy mekkora terhelés%-a használ. költségeinek egy számítógép futás 30%-os terhelés mellett sokkal kevésbé lesz, mint ha futott, azt 90%-os terhelés mellett.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old December 24, 2008, 10:54
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by cheesepuff View Post
attól függ, hogy mekkora terhelés%-a használ. költségeinek egy számítógép futás 30%-os terhelés mellett sokkal kevésbé lesz, mint ha futott, azt 90%-os terhelés mellett.
Valami igazán olcsó tápegységek ez tulajdonképpen nem az ügyet, mert annyira hulladék villamos egyébként.

Ez különösen igaz a nagy teljesítményt, olcsó PSUs. Az emberek azt hiszik, hogy az extra volt, nem szabad felhasználni, ha nem szükséges, de az igazság az, hogy csak a villamosenergia-termelő szükségtelen.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 1, 2009, 22:56
Csoport tagja

attól függ, azt hiszem 4 órás napi 850 watt nő 100-150 $ évente
Old Január 7, 2009, 16:58
Donor Group

úgy becsülték, hogy 2x 7950x2 GPU és az egyik legfontosabb a sorban az AMD CPU's (az akkor is-, hogy amikor a 7950x2 volt a legjobb, hogy az nVidia kártya volt) úgy becsülték, hogy Ön is költeni körülbelül $ 100 + egy év a hatalom Ha gamed rá nagyon. Azt hiszem, a modern kártyák használata is több energiát, mint a régieket, így ha gondolod róla Ön is a kiadások több mint $ 150 + egy modern hi end kártyát. (i székhelyű én info le egy Alienware PC felülvizsgálat Olvastam akkori)
Old Január 12, 2009, 13:37
Csoport tagja

Igen úgy emlékszem, hogy kapcsolja ki a monitor és a számítógép, ha nem használja azt. pénzt takarítanak meg az energiatörvény majd megvenni, hogy több számítógép!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Computer (alkatrészek), hogy használja a legkevesebb energia mennyisége? samosan Általános fémáru Chat 3 8. február 2008 04:53
Alacsony energia számítógép szükséges. Jock Általános fémáru Chat 1 18. január 2008 08:57
Mennyibe kerül egy Nintendo Wii költség? cayla212 PC és konzol játékok 2 31. március 2007 03:32
Költségét valódi SEO szakértő? Kobalt Web Design, Hosting & SEO 1 21. október 2006 16:41
PS3, hogy kb $ 600 dollár! emmaonline PC és konzol játékok 3 21. október 2006 09:58
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.