mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Kiek energijos sąnaudų PC, kad ...

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 06:32
Naujas Narys

... turi 700W galios tiekimo per metus kainuos? Turiu 2 PC su 700W maitinimo ir buvo įdomu, kas yra metinis energijos sąnaudų dėl jų. Taip pat 37 "LCD ekranas.
Old Lapkritis 21, 2008, 06:56
Donorų grupės

Monitorius bus jūsų didžiausi atkreipti. Turn It Off!

Jei nesinaudojate tos energijos dauguma, kad jūs naudojate ne baisi efektyvumo santykis. Jūs ieškote metu kažkur apie $ 150 - $ 200 per metus, priklausomai nuo elektros energijos tarifus.

Noriu parduoti 700W ir nukristi iki 500W arba todėl, jei jums neveikia SLI / Crossfire. AnandTech padarė ką apie šį neseniai ir net pirkti naują daugumą išlaidos buvo atlygintos per kelis mėnesius.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 23, 2008, 19:28
Narys

Kaina iki 100-250 priklausomai nuo normos
Jei neveikia nei Išjungti serverio kompiuteryje, jei nebus jį naudoti nakčiai arba kažką ir išjunkite monitorių, kai jis nenaudojamas

Tai yra geriausias būdas taupyti elektros energiją.
Old Gruodis 23, 2008, 21:54
Donorų grupės

tai priklauso nuo to, kiek apkrova% savo naudojant. iš kompiuterio, kuriame veikia 30% apkrova kaina bus daug mažiau nei tada, jei jūs paleidote ji bent 90% apkrovai.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gruodis 24, 2008, 10:54
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by cheesepuff View Post
tai priklauso nuo to, kiek apkrova% savo naudojant. iš kompiuterio, kuriame veikia 30% apkrova kaina bus daug mažiau nei tada, jei jūs paleidote ji bent 90% apkrovai.
Už tikrą pigūs maitinimu tai ne faktiškai atveju, nes jie atliekos, tiek elektros anyway.

Tai ypač pasakytina apie su didelio galingumo, pigūs PSUs. Žmonės galvoja, kad papildomai buvo tiesiog negali būti naudojama, jei nėra būtina, tačiau tiesa yra ta, kad jie tiesiog gamina nereikalingus elektros.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old 1 sausis 2009, 22:56
Narys

Manau, tai priklauso 4 valandas per parą kartu su 850 vatų išaugs iki 100-150 $ per metus
Old 7 sausis 2009, 16:58
Donorų grupės

Buvo apskaičiuota, kad 2x 7950x2 GPU yra ir vienas iš eilutė AMD procesoriais (už nugaros tada, kad yra aukščiausio kai 7950x2 buvo geriausias kortelę, kad nVidia turėjo) buvo apskaičiuota, kad galėtumėte išleisti apie $ 100 + metų į valdžią ji Jei Jūs gamed apie tai daug. Galima būtų galvoti moderni kortelių bus sunaudojama daugiau energijos, nei senieji, todėl, jei manote apie tai galite išleisti daugiau kaip $ 150 + su šiuolaikinių HI END kortelė. (aš pagal mano info ne iš Alienware PC apžvalga skaitau atgal tada)
Old Sausis 12, 2009, 13:37
Narys

Taip kad nepamirškite išjungti stebėti ir, jei jūsų kompiuteris nėra naudojamas. sutaupyti energijos sąskaitą, tada naudoti, kad pirkti daugiau kompiuterių!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.