![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ... are un 700w de alimentare într-un cost pe an? Am 2 buc 700w cu o sursă de alimentare şi a fost întrebaţi care este costul anual de energie pe ele. De asemenea, de la 37 "ecran LCD. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitorul se întâmplă să-ţi fie mai mare trage. Opreşte-l! Dacă nu utilizaţi o majoritate de putere care, pe care îl execută la un raport de eficienţă oribil. La care vă uitaţi undeva în jur de 150 dolari - 200 de dolari pe an, în funcţie de ratele de energie electrică. Mi-ar vinde de 700W şi verticală sau de la un 500W, deci, dacă nu sunteţi rulează SLI / Crossfire. AnandTech făcut-o recent cu privire la acest lucru şi chiar achiziţionarea de noi cea mai mare parte a costurilor a fost recouped în câteva luni.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Preţul va varia de la 100-250 in functie de ratele de Dacă nu executaţi un server de a opri computerul când nu vor fi folosiţi-o peste noapte, sau aşa ceva şi de a opri monitorizarea, atunci când nu este utilizat Acestea sunt cele mai bune moduri de a salva pe electricitate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aceasta va depinde de cât de mult vă încărca% folosind. costul de un computer care execută 30% sarcină va fi mult mai puţin decât dacă ea a fugit de la 90% load.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Acest lucru este valabil îndeosebi cu mare wattage, ieftine PSUs. Oamenii cred ca extra a fost doar nu va fi utilizat în cazul în care nu sunt necesare, dar adevărul este că acestea sunt doar nenecesare producătoare de energie electrică.
|
| |||
| |||
| Cred că aceasta depinde de 4 ore pe zi cu 850 Watts va creşte cu 100-150 $ pe an |
|
| |||
| |||
| sa estimat că 2x 7950x2 GPU şi unul de la top de la linia de procesoare AMD (de pe atunci că este momentul în care 7950x2-a fost cea mai bună carte care a avut nVidia), sa estimat ca va cheltui aproximativ $ 100 + un an la putere este dacă gamed pe el foarte mult. Ti-ar gândi moderne ar folosi carduri de mai multă putere decât cele vechi, aşa că, dacă te gândeşti la asta ai putea fi mai mult de cheltuieli cum ar fi $ 150 + cu un moderne hi sfârşitul carte. (i bazate pe info mea jos de pe un PC Alienware revizuire am citit pe atunci)
__________________ Computer parti - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitorul de - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| da deci nu uitaţi să opriţi monitorul şi calculatorul dumneavoastră, dacă nu să îl folosească. economisi bani pe factura de energie şi care apoi să utilizaţi pentru a cumpăra mai multe computere! |
![]() |
|
| Marcaje |