![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
... Има 700у напајање у годишње кошта? Имам 2 пц са 700у напајање и да је задивљен што је годишњи трошак енергије на њима. Исто тако и на 37 "ЛЦД екран.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Монитор је идући да буде твој највећи нацртати. Бисте га искључили!
Ако твој 'не помоћу већину да снаге, да радите у ужасни еффициенцы ратио. Ыоу'ре гледате негде око $ 150 - $ 200 на годину, у зависности о ценама електричне енергије. Ја бих продати 700У и падајући на 500У или на тај начин да твој 'не трчање сли / унакрсно ватра. АнандТецх није ништа о том је недавно чак и куповина нових већину трошкова рецоупед био унутар месеца.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цена ће се у распону од 100-250 зависно о стопама
Ако се не приказују серверу него искључити рачунар када неће бити користи га преко ноћи или нешто и искључите монитор кад није у употреби Они су најбоље начине како да уштеди на струју. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
то зависи од тога колико оптерећење% ваше користите. трошкови рачунар трчање 30% лоад ће бити много мање него ако еарлы је на 90% оптерећење.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
То се посебно односи са високом снагом, јефтине ПСУс. Људи мисле да је био само додатни неће користити ако није потребан, али је истина да су само непотребан производњу електричне енергије.
|
|
|||
|
|||
|
Мислим да то зависи 4 сата дневно ће повећати 850 вати по 100-150 $ годишње
|
|
|
|||
|
|||
|
Процјењује се да је то 2кс 7950кс2 ГПУ-а и један од најбољих на линији АМД ЦПУ'с (за леђа-то је онда када је 7950кс2 је најбољи НВИДИА картицу која је) да је процењено да би потрошите око $ 100 + годишње на власт је ако гамед на њему пуно. Ви мислите да би модерни картице ће користити више енергије од оне старе, тако да ако мислите о томе коју би се могло потрошити више као $ 150 + с модерним хи енд картице. (и мој заснива инфо офф а Алиенуаре ПЦ преглед прочитала сам тада)
|
|||
|
|||
|
тако да запамти за искључивање монитор и да твој рачунар не користите га. уштеди новац на рачун, а затим енергију користити да купите више рачунара!
|