![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти Аз скоро ще бъдат намалени: Intel Core 2 Duo e6600 NVIDIA 9800GTX + 2X2GB TwinX корсар овен гигабайт GA-g33m-ds2 SEAGATE barracuda 7200,10 250GB твърд диск Ще 650W са достатъчни да тече всичко това? ![]() благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мощност няма значение. Ампера на железопътния 12V (а) и производителят въпроса. 650W от добър производител е повече от достатъчно, 650W от лоша производителят би имате проблеми захранване дори много основни настройка. В свързан нота, вие сте може би по-добре от получаване на E7200 и E8400. По-малко мощност съставя, охладител, по-бързо.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един добър PSU е корсар едно, давай за една от техните 520W модели, които трябва да бъдат много (в зависимост от PSU калкулатор което е доста добър) и че има по-добри ampage всички релси, плюс това е модулна.
| |||
| |||
| Мисля, че ако някой ще ходи за редовно PSU които искат да бъдат по-добре от получаване на висока мощност Corsairs. В 520 няма да мощност един 9800GTX + на кутията, защото не разполагате с две шест часа пина. За $ 100 цена маркер от него, бихте могли да получите 750 AR тук в Щатите. Modularity е наистина приятно и корсар са добри, но за това аз мисля, че изграждането на по-добре да се уверите, че ще работи без китка на адаптери.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Аз мислех, че съм видял 2 шест часа пина, хмм, се нуждаят, за да проверя, че повече от един път, следващия път |
|
| |||
| |||
| Ах, ти си прав. Мислех си на 450. Още един въпрос обаче: Бях четене на мощност източването на 4870 напоследък, въпреки че и 9800GTX + Яде се много (180-200W при натоварване). NewEgg казва, че на три-емвам 18A, знам дали бих го вярвам.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| един корсар 650 по мое мнение
| |||
| |||
| Е, дори ако тя е Три-емвам 18A тогава може да сте не просто използват 2 различни релси за 2 PCI-E мощност съединители и да получите 36А? |
|
| |||
| |||
| Не, вие също трябва да фактор при комбиниран общото производство. В действителност това е по-скоро 13А за всеки. Той вероятно ще работи, но имам проблеми препоръча нещо безопасността ограничен 18A независимо .. двойна железопътна настройки с 20-25А + са по-малко тревожен и futureproofed (вероятно единственият компонент, който може да се нарече този)
|
| |||
| |||
| Да, предполагам, дясната си, както обикновено Carbon. |