![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar i bude brzy dostat: Intel Core 2 Duo E6600 nvidia 9800GTX + 2x2GB Twinx corsair ram GIGABYTE GA-G33M-DS2 Seagate Barracuda 7200.10 250GB pevným diskem 650W bude stačit ke spuštění to všechno? ![]() díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Příkon nevadí. Zesilovače na 12V železnici (y) a výrobce záležitost. 650W od dobrého výrobce, je více než dost, by 650W od výrobce špatné mít problémy napájení i velmi základní nastavení. V souvislosti na vědomí, že jste pravděpodobně lépe dostat E7200 nebo E8400. Méně elektrické energie, chladnější, rychlejší.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý PSU Corsair je jeden, jít na jednu ze svých 520W modely, které by měly být dost (podle PSU kalkulačka což je docela dobré) a má dobré ampage na všech kolejích, a navíc je to modulární.
| |||
| |||
| Myslím, že když někdo bude na pravidelnou PSU, že bych se lépe dostat vyšším příkonem korzáři. 520 nebude moci 9800GTX + out of the box, protože nemá dva šest kolíků. Za 100 dolarů cenovka to, mohli byste dostat 750 AR tady ve Státech. Modularita je opravdu pěkný a Corsair jsou dobré, ale pro tento build myslím, že je lepší mít jistotu, že bude pracovat bez banda adaptérů.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že jsem viděl, šest 2 piny, hmm, musíte ujistit, zda jsem víc než jednou, příště |
|
| |||
| |||
| Ach, máte pravdu. Myslel jsem na 450. Ještě jedna otázka když: Četl jsem až moc na odvod 4870 v poslední době, i když, a 9800GTX + zabírají hodně (180-200W při plném zatížení). Internetový obchod říká, že je to tri-rail na 18A, nevím, jestli bych věřit, že.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| korzár 650 podle mého názoru
| |||
| |||
| No i když je Tri-rail na 18A tak můžete nejen používat 2 různé lišty pro 2 PCI-E napájecí konektory a získat 36A? |
|
| |||
| |||
| Ne, máte také k faktoru v kombinované celkové produkce. Ve skutečnosti je to spíš 13 na každém. , Pravdepodobne bude fungovat, ale mám problém doporučit něco na bezpečnost-omezený 18A bez ohledu na nastavení .. Dual Rail s 20-25A +, jsou i méně znepokojující a futureproofed (pravděpodobně jediným komponentem, který lze nazvat, že)
|
| |||
| |||
| Ano, myslím, že vaše právo jako obvykle Carbon. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I've Got No Power? | DERYN | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. srpna 2009 05:54 |
| Počítačové Nebude Zapněte | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 3 | 4. května 2009 10:25 |
| Kolik toho moc dělat i potřebu počítači? (PSU)? | Jules M | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 21. listopadu 2008 09:47 |
| USB napájení | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 5 | 23. května 2008 11:48 |
| Ne moc | Davegbh | Obecné Hardware Chat | 10 | 29. listopad 2007 06:02 |
| Thread Nástroje | |
| |