![]() |
|
| |||
| |||
| γεια i σύντομα θα είναι να: Intel Core 2 Duo e6600 nvidia 9800GTX + 2X2GB TwinX Corsair ram gigabyte GA-g33m-ds2 7.200,10 Seagate Barracuda 250GB σκληρό δίσκο 650W θα είναι αρκετό για να εκτελέσετε όλα αυτά; ![]() ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ισχύς δεν έχει σημασία. Amps για το σιδηροδρομικό 12V (ες) και θέμα κατασκευαστή. 650W από ένα καλό κατασκευαστή είναι κάτι περισσότερο από αρκετό, 650W από μια κακή κατασκευαστής θα έχουν πρόβλημα ενεργοποιώντας ακόμη και ένα πολύ βασικό setup. Σε ένα σχετικό σημείωμα, είστε μάλλον σε καλύτερη κατάσταση αν έχετε ένα E7200 ή E8400. Λιγότερο εξουσία μας, πιο δροσερό, πιο γρήγορα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα καλό PSU Corsair είναι μία, πηγαίνετε για έναν από τους 520W μοντέλα, που θα πρέπει να είναι αρκετό (σύμφωνα με το PSU calculator η οποία είναι πολύ καλή) και έχει μια καλή ampage για όλες τις σιδηροτροχιές, καθώς είναι σπονδυλωτή.
| |||
| |||
| Νομίζω ότι αν κάποιος γίνεται για μια τακτική PSU που προτίθεστε να είναι σε καλύτερη θέση να την υψηλότερη ισχύ σε watt κουρσάρους. Το 520 δεν θα εξουσία 9800GTX + από το κουτί, γιατί δεν έχουν δύο έξι ακίδες. Για την τιμή $ 100 του, θα μπορούσατε να πάρετε μια 750 AR εδώ στις πολιτείες. Δομοστοιχειωτός είναι πολύ όμορφο και η Corsair είναι καλή, αλλά για αυτή την οικοδόμηση Νομίζω είναι καλύτερα να είναι σίγουρος ότι θα το έργο χωρίς ένα μάτσο προσαρμογείς.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι είδα 2 έξι καρφίτσες, Χμμμ, πρέπει να είμαι σίγουρη ότι ελέγχουν πάνω από μία φορά την επόμενη φορά |
|
| |||
| |||
| Αχ, έχεις δίκιο. Σκεφτόμουν του 450. Ένα ακόμα ζήτημα αν: Ήμουν ανάγνωση σε σχέση με την εξουσία εγκεφάλων του 4870 τελευταία, όμως, και οι 9800GTX + τρώει μια παρτίδα (180-200W σε φορτίο). NewEgg λέει είναι τρι-18A στις σιδηροδρομικές, dunno αν θα την εμπιστοσύνη αυτή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ένα Corsair 650 κατά τη γνώμη μου
| |||
| |||
| Λοιπόν, ακόμη και αν είναι Tri-σιδηροδρομικών σε 18A τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 2 διαφορετικά σιδηροτροχιών για τις 2 PCI-E συνδέσεις εξουσία και να 36A; |
|
| |||
| |||
| Οχι, πρέπει επίσης να παράγοντα στο σύνολο των εκροών. Στην πραγματικότητα είναι μάλλον 13, Α, για κάθε μία. Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα την εργασία, αλλά έχω πρόβλημα συνιστά τίποτα σε ασφάλεια-18A περιορισμένη ανεξάρτητα .. διπλής σιδηροδρομικής ρυθμίσεις με 20-25A + είναι και οι δύο λιγότερο ανησυχητική και futureproofed (ίσως το μόνο στοιχείο που μπορεί να ονομαστεί αυτό)
|
| |||
| |||
| Yea, υποθέτω, ως συνήθως, το δικαίωμα του άνθρακα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω Δεν Power!; | DERYN | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 11 Αυγ 2009 05:54 |
| Υπολογιστή δεν θα Εξουσία για | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 4η Μαΐου 2009 10:25 |
| Πόση ισχύ χρειάζομαι για τον υπολογιστή μου; (PSU)? | Jules M | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 21 Νοε 2008 09:47 |
| USB εξουσία | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 23η Μαΐου 2008 11:48 |
| Δεν εξουσία | Davegbh | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 29 Νοε 2007 06:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |