![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok ja ću uskoro biti dobivanje: Intel Core 2 duo e6600 nvidia 9800GTX + 2X2GB ram TwinX gusar gigabajt GA-g33m-ds2 7.200,10 SEAGATE BARRACUDA 250GB hard disk Će 650W biti dovoljno za pokretanje sve ovo? ![]() hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrošnja u vatima ne smeta. Pojačala na 12V rail (a) i proizvođača tvari. 650W sa dobrom proizvođač je više nego dovoljno, 650W od loših proizvođača bi imali poteškoća napajanje čak vrlo osnovni setup. U srodne napomenu, da ste vjerojatno bolje uzimajući E7200 ili E8400. Manje snage povući, hladnjaci, brže.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar PSU je gusar jedan, ići na jedan od njihovih 520W modeli, koji bi trebao biti dosta (prema PSU kalkulator koji je prilično dobar) i ima dobar ampage na sve ograde, plus je modularan.
| |||
| |||
| Mislim da ako netko će na redoviti PSU oni 'biti bolje dobije veća potrošnja u vatima Corsairs. The 520 nece moci jednog 9800GTX + iz kutije, jer ne postoje dvije šest igle. Za 100 $ cijena oznaku od njega, mogli biste dobiti 750 AR ovdje u državama. Modularity je stvarno lijepa i gusar su dobre, ali za to graditi mislim da je bolje biti siguran da će raditi bez hrpa od adaptera.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Mislio sam da sam vidio 2 šest igle, hmm, treba da provjerite da li sam više puta provjerite sljedeći put |
|
| |||
| |||
| Ah, da ste u pravu. Bio sam razmišljati o 450. Još jedan problem ipak: bio sam čitajući gore na snagu izlučivalo od 4870 u zadnje vrijeme, ipak, i 9800GTX + jede se puno (180-200W u load). NewEgg kaže da je tri-rail at 18A, dunno, ako bih povjerenje ga.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 650 jedan gusar po mom mišljenju
| |||
| |||
| Pa čak i ako je Tri-rail at 18A onda možeš koristiti a ne samo 2 različita šina za 2 PCI-E konektora napajanja i dobiti 36A? |
|
| |||
| |||
| Ne, te isto tako morati čimbenik u kombinaciji ukupne proizvodnje. U stvarnosti to je više kao na svakom 13a. To će vjerojatno raditi, ali sam nevolja na sigurnosne preporuke ništa ograničeno bez obzira 18A .. dual rail instrumenta s 20-25A + su manje zabrinjavajući i futureproofed (vjerojatno jedina komponenta koja može biti pozvan da)
|
| |||
| |||
| Da, pretpostavimo li je vaše pravo kao i obično Carbon. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam Br. Power!? | DERYN | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 11. kolovoz 2009 05:54 |
| Računalo neće Snaga na | ashaiba | General Hardware Chat | 3 | 4. svibanj 2009 10:25 |
| Koliko snage mi treba za moj PC? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. studeni 2008 09:47 |
| USB power | Eltocliousus | General Hardware Chat | 5 | 23. svibanj 2008 11:48 |
| Bez napajanja | Davegbh | General Hardware Chat | 10 | 29. studeni 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |