![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia Én hamarosan kapok: Intel Core 2 Duo e6600 nVidia 9800GTX + 2X2GB TwinX Corsair ram Gigabyte GA-g33m-ds2 250GB Seagate Barracuda 7200,10 hard drive Will 650W elég futtatni ezt az egészet? ![]() köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattértékek nem számít. Amper a 12V vasút (ek) és a gyártó számít. 650W egy jó gyártó, több mint elég 650W egy rossz gyártó lenne baj Powering még egy nagyon alap beállítás. A kapcsolódó jegyzet, akkor valószínűleg jobban tudnak E7200 vagy E8400. Kevesebb erővel dolgoznak, hűvösebb, gyorsabb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy jó tápegység a Corsair az egyik, akkor az egyik a 520W modellek, amelyeket meg kell bőven (a PSU calculator ami elég jó), és van egy jó ampage minden a pályán, és ez a moduláris.
| |||
| |||
| Azt hiszem, ha valaki megy a rendszeres PSU, amit jobban ki, hogy az nagyobb teljesítményt Corsairs. A 520 nem a hatalom 9800GTX + ki a dobozt, mert nem két hat PINS-ban/ben. Az ára $ 100 tag, akkor is kap egy 750 AR itt az államokban. Modularitás igazán szép és jó a Corsair, de ezt az azt hiszem, jobb, hogy biztos lesz egy csomó nélküli adapter.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, láttam 2 hat csap, hmm, van szükség, hogy biztosan tudom megnézni egynél több alkalommal, amikor legközelebb |
|
| |||
| |||
| Ah, igazad van. Gondolkodtam a 450. Még egy kérdés, hogy én olvastam fel a hálózati csatorna a 4870 mostanában, mert a 9800GTX + akár egy csomó (180-200W a terhelés.) NewEgg mondja, három-vasútnak 18A, ha azt tudom, hogy a bizalom.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Corsair 650 véleményem
| |||
| |||
| Hát még akkor is, ha a Tri-vasúti 18A akkor tud nem csak használja 2 különböző pályán a 2 PCI-E hálózati csatlakozók és kap 36A? |
|
| |||
| |||
| Nem, te is, hogy figyelembe összesen kimenet. A valóságban ez több, mint a 13A minden. Nem lesz talán munka, de semmi baj ajánlják a biztonsági korlátozott 18A függetlenül .. kettős vasúti telepítésekre a 20-25A + egyaránt kevésbé aggasztó és futureproofed (talán az egyetlen eleme lehet, hogy hívják)
|
| |||
| |||
| Igen, azt hiszem, jobb, mint a szokásos Carbon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I've Got No Power!? | DERYN | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 05:54 |
| Számítógép Won't Be | ashaiba | Általános fémáru Chat | 3 | 4. május 2009 10:25 |
| Mennyi erő van szükségem a saját pc? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. november 2008 09:47 |
| USB hatalom | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 5 | 23. május 2008 11:48 |
| Nincs hatásköre | Davegbh | Általános fémáru Chat | 10 | 29. november 2007 06:02 |
| Téma eszközök | |
| |