![]() |
|
| |||
| |||
| הי בקרוב אני מקבל: Intel Core 2 Duo e6600 nVidia 9800GTX + RAM 2x2GB Corsair TwinX Gigabyte GA-g33m-ds2 Seagate Barracuda 7200.10 250GB Hard Drive האם 650W יספיק כדי להפעיל את כל זה? ![]() תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattage לא משנה. אמפר על מסילות 12V (ים) ו משנה יצרן. 650W מיצרן טוב הוא די והותר, 650W מיצרן רע תתקשה אפילו Powering ההתקנה מאוד בסיסית. בפתק קשור, כנראה שאתה מקבל יותר טוב E7200 או E8400. לצייר פחות חשמל, קריר יותר, מהר יותר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU Corsair טוב הוא אחד, לכו על אחד הדגמים 520W שלהם, כי יש הרבה (לפי מחשבון PSU וזה די טוב) והיא ampage טוב על כל מסילה, פלוס זה מודולרי.
| |||
| |||
| אני חושב שאם מישהו הולך על רגיל הם PSU עדיף לקבל יותר Corsairs Wattage. 520 כוח לא 9800GTX + מחוץ לקופסה ", כי אין שני שש סיכות. עבור תג מחיר של 100 $, אתה יכול לקבל כאן AR 750 מדינות. מודולריות היא באמת יפה של זכרונות טובים, אבל לבנות על זה אני חושב שזה יותר טוב להיות בטוח שזה יעבוד בלי חבורה של מתאמים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| חשבתי שראיתי 2 שש סיכות, הממ, צריך לוודא שאני יותר זמן לבדוק פעם הבאה |
|
| |||
| |||
| אה, אתה צודק. חשבתי על 450. אף אחד עוד בעיה: אני קורא על בריחת כוח של 4870 בזמן האחרון, אם כי, ו 9800GTX + את אוכלת הרבה (180-200W על עומס). NewEgg אומר שזה Tri-18A על המעקה, אני לא יודע אם הייתי בוטח בו.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 650 Corsair לדעתי
| |||
| |||
| ובכן, גם אם היא Tri-18A על המעקה אז תוכל להשתמש לא רק 2 מסילות שונות 2 PCI-E מחברי הכוח לקבל 36A? |
|
| |||
| |||
| לא, אתה צריך גם גורם פלט הכולל גם יחד. במציאות זה יותר כמו 13A על כל אחד. זה בטח לעבוד, אבל קשה לי להמליץ על דבר ביטחונם-18A מוגבל ללא קשר .. setups מעקה כפול עם 20-25A + הן פחות מדאיגות futureproofed ו (כנראה הרכיב היחיד שיכול להיקרא כך)
|
| |||
| |||
| Yea, אני מניח ימין כמו פחמן כרגיל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני כבר לא קיבלתי כוח!? | DERYN | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 11th אוגוסט 2009 05:54 |
| המחשב יופעל לא על צריכת חשמל | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 4th מאי 2009 10:25 |
| כמה כוח האם אני צריך עבור המחשב שלי? (PSU)? | ג 'ולס ז | מקרים & ספקי כוח | 6 | 21st נובמבר 2008 09:47 |
| USB כוח | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 23 מאי 2008 11:48 |
| אין כוח | Davegbh | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 29 נובמבר 2007 06:02 |
| שרשרת כלים | |
| |