![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas Aš netrukus bus gauti: Intel Core 2 Duo E6600 NVIDIA 9800GTX + 2x2GB Corsair TwinX RAM GIGABYTE GA-g33m-DS2 Seagate Barracuda 7.200,10 250GB kietasis diskas Ar 650W užteks paleisti visa tai? ![]() ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galingumas nesvarbu. Vairo ant 12V Rail (-ai) ir gamintojas klausimas. 650W iš gero gamintojas yra daugiau nei pakankamai, 650W iš blogos gamintojas turės problemų maitinimui net labai pagrindiniai parametrai. Į atitinkamą įrašą, jums turbūt geriau gauti E7200 ar E8400. Mažiau energijos, piešti, šaldytuvas, greičiau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geras PSU yra Corsair vieną, eiti į vieną iš jų 520W modelius, kurie turėtų būti daug (atsižvelgiant į PSU Calculator kuris yra gana gerai), ir ji yra gera ampage visas bėgiai, plius tai modulinė.
| |||
| |||
| Manau, jei kas nors vyksta reguliariai PSU jie nori būti geriau gauti didesnio galingumo Korsarze. 520 nebus galios 9800GTX + out of the box, nes jis neturi dviejų šešių kaiščių. Už $ 100 kaina tag to, galima gauti 750 AR čia narių. Moduliniai yra tikrai gražus ir Corsair's yra gerai, bet už tai statyti Manau, kad geriau būti tikri, kad jums dirbti be adapterių krūva.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad aš pamačiau 2 šeši smeigtukai, hmm, reikia įsitikinti, kad galėčiau patikrinti daugiau nei vieną kartą kitą kartą |
|
| |||
| |||
| Ah, you're right. Aš galvoju apie 450. Dar viena problema, nors buvau iki svarstymo dėl elektros nutekėjimo 4.870 pastaruoju metu, nors ir 9800GTX + valgo iki aikštelė (180-200W prie apkrovos). Newegg sako, kad tri-rail bent 18A, Nežinau, tiesa, jei aš jais pasitiki.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair 650 mano nuomone
| |||
| |||
| Na, net jei ji yra Tri-rail bent 18A tuomet galite ne tik naudoti 2 skirtingus bėgiai 2 PCI-E energijos jungtys ir gauti 36A? |
|
| |||
| |||
| Ne, jūs taip pat turi atsižvelgti, bendra galia. Iš tikrųjų tai daugiau kaip 13A ant kiekvieno. Jis tikriausiai dirbti, bet aš turiu problemų su rekomenduoti nieko saugos ribotas 18A nesvarbu .. Dual Rail konfigūracijos su 20-25A + yra tiek mažiau jaudina ir futureproofed (tikriausiai vienintelis komponentas, kuris gali būti vadinamas, kad)
|
| |||
| |||
| Taip, manau, jūsų teisė, kaip įprasta, anglis. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I've got no Power!? | DERYN | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 11, 2009 05:54 |
| Kompiuteris bus ne Įjungti | ashaiba | General Hardware Chat | 3 | 4 gegužė 2009 10:25 |
| Kiek galios man reikia mano PC? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | Lapkritis 21, 2008 09:47 |
| USB power | Eltocliousus | General Hardware Chat | 5 | Gegužė 23, 2008 11:48 |
| Galios | Davegbh | General Hardware Chat | 10 | Lapkritis 29, 2007 06:02 |
| Temos įrankiai | |
| |