![]() |
|
| |||
| |||
| čau Es drīz kļūst: Intel Core 2 Duo E6600 NVIDIA 9800GTX + 2X2GB TwinX Corsair ram GIGABYTE GA-g33m-DS2 SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB cietais disks Vai 650W pietiek palaist šo visu? ![]() pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaudas nav nozīmes. Ampēriem uz 12V sliedes (s) un ražotājs jautājumā. 650W no laba ražotāja ir vairāk nekā pietiekami, 650W no sliktiem ražotājs būtu grūtības darbināt pat ļoti vienkāršas setup. Kas saistīts piezīmi, jūs, iespējams, labāk iegūt E7200 vai E8400. Mazāk jaudas izdarīt, dzesētājs, faster.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labs PSU ir Corsair vienu, iet vienam ar tiem 520W modeļus, kas būtu daudz (saskaņā ar PSU kalkulators kas ir diezgan labi) un tas ir labs ampage visiem sliežu ceļiem, kā tas ir modulāra.
| |||
| |||
| Es domāju, ja kāds, kas notiek ar regulāru PSU viņi ir labāk iegūt augstākās jaudas Corsairs. 520 nav jaudas 9800GTX + out of box, jo tam nav divas sešas adatas. Par 100 $ cenas zīme tā, jūs varētu saņemt 750 AR šeit valstīs. Modularitāte tiešām ir jauka un Corsair's ir labs, bet tas būvēt Es domāju, ka labāk, lai pārliecinātos, vai tā būs strādāt bez ķekars adapteri.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka es redzēju 2 sešas adatas, hmm, nepieciešams pārliecināties, es varētu pārbaudīt vairāk nekā vienu reizi nākamreiz |
|
| |||
| |||
| Ah, tev taisnība. Es domāju par 450. Vēl viens jautājums ja: Es lasīju līdzi varu aizplūšanu 4.870 pēdējā laikā, lai gan, un 9800GTX + patērē daudz (180-200W pie slodzes). NewEgg saka, ka tā ir tri-rail at 18A, dunno, ja es varētu uzticēties.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair 650 manuprāt
| |||
| |||
| Nu pat ja tā ir Tri-rail at 18A, tad jūs varat ne tikai izmantot 2 dažādu sliedēs 2 PCI-E VGA BAROŠANAS savienotāji un saņemt 36A? |
|
| |||
| |||
| Nē, jums ir arī faktors, kopējais produkcijas. Patiesībā tas ir vairāk kā 13A uz katru. Tā droši vien strādā, bet man ir grūti ieteikt kaut ko drošības ierobežotu 18A neatkarīgi .. dubulto dzelzceļa uzstādījumus ar 20-25A + ir gan mazāk satraucoša un futureproofed (iespējams, vienīgais komponents, ko var nosaukt, ka)
|
| |||
| |||
| Jā, es pieņemu jūsu tiesības kā parasti Carbon. |
![]() |
|
| Bookmarks |