![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| cześć i zostanie wkrótce zaczyna: Intel Core 2 Duo e6600 nvidia 9800GTX + 2X2GB TwinX RAM Corsair Gigabyte GA-g33m-ds2 barakuda Seagate 7200.10 250 GB dysk twardy Czy 650W wystarczy, aby uruchomić to wszystko? ![]() dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moc nie ma znaczenia. Amps na 12V kolejowym (-y) i producenta sprawy. 650W z dobrym producentem jest więcej niż wystarczająco, 650W od złych producent miałby problemy zasilania nawet bardzo podstawowej konfiguracji. W związanych notatkę, jesteś prawdopodobnie lepiej dostaję E7200 lub E8400. Mniej energii remis, chłodnicy, szybciej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrym PSU Corsair jest jeden, idź do jednego z ich 520W modeli, które powinny być duże (w zależności od PSU kalkulator który jest dość dobrze) i ma dobry ampage na wszystkich szynach, plus it's modułowych.
| |||
| |||
| Myślę, że jeśli ktoś się do regularnego PSU they'd być lepiej uzyskanie wyższej mocy Corsairs. W 520 nie będzie zasilanie dla 9800GTX + na tym polu, ponieważ nie ma sześciu kołków. W cenę 100 dolarów tag to można dostać 750 AR tutaj w stanach. Modularność jest naprawdę ładne i Corsair są dobre, ale dla tego budować Myślę, że lepiej, aby upewnić się, będzie działał bez szereg adapterów.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Myślałem, że widziałem 2 sześć szpilek, hmm, trzeba upewnić się sprawdzić więcej niż jeden raz, następnym razem |
|
| |||
| |||
| Ach, masz rację. Pomyślałem o 450. Jeszcze jeden problem choć byłem czytania na mocy drenażu z 4870 lately, choć i 9800GTX + spożywa się dużo (180-200W przy obciążeniu). NewEgg mówi, że kolej w trój-18A, dunno, jeśli chciałbym to zaufanie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden Corsair 650 moim zdaniem
| |||
| |||
| Więc nawet jeśli jest Tri-kolejowego na 18A następnie można używać nie tylko 2 różnych szynach dla 2 PCI-E złącza zasilania i dostać 36A? |
|
| |||
| |||
| Nie, będziesz musiał także czynnikiem łącznych produkcji. W rzeczywistości jest to bardziej 13A na każdej z nich. To prawdopodobnie będzie działać, ale mam problemy z polecania nic na bezpieczeństwo ograniczone 18A niezależnie .. podwójnego kolejowego konfiguracje z 20-25A + są mniej dokuczliwy i futureproofed (prawdopodobnie Jedynym elementem, który można nazwać, że)
|
| |||
| |||
| Tak mi się po prawej stronie jak zwykle węgla. |