![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut i vor fi în curând Noţiuni de bază: Intel Core 2 Duo e6600 nvidia 9800GTX + 2X2GB TwinX pirat RAM Gigabyte ga-g33m-ds2 Seagate Barracuda 7200.10 250GB hard drive 650W va fi de ajuns pentru a executa toate astea? ![]() mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattage nu contează. Amperi pe 12V feroviar (e) şi indiferent de producător. 650W de la un producător este mai mult decât suficient, 650W de la un producător de rău ar fi probleme la alimentarea chiar un foarte de configurare de bază. Într-o notă legate, esti, probabil, mai bine fac un E7200 sau E8400. Mai puţin de putere trage, cooler, mai repede.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un bun PSU este un vas de piraţi o, du-te pentru unul dintre modelele lor de 520W, care ar trebui să fie o mulţime (în funcţie de PSU Calculator , care este destul de bine) si are un bun ampage cu privire la toate şine, plus este modular.
| |||
| |||
| Cred că dacă cineva se întâmplă pentru un regulate PSU le-ar face mai bine să primesc mai mare wattage Corsairs. De 520 nu va putere un 9800GTX + din cutie, deoarece nu au la dispoziţie două şase insigne. Pentru $ 100 preţ tag-ul de ea, ai putea lua un 750 AR aici in state. Modularity este cu adevărat frumos şi pirat lui sunt bune, dar pentru acest construi cred că este mai bine pentru a fi sigur ca vom lucra cu un buchet de adaptoare.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Am crezut că l-am văzut 2 şase insigne, hmm, trebuie să vă asiguraţi că am verifica mai mult de o dată pe data viitoare |
|
| |||
| |||
| Ah, ai dreptate. M-am gândit că din cele 450. Încă o problemă, deşi: Am fost de lectură până la puterea de scurgere de la 4870 în ultima vreme, însă, şi 9800GTX + mănâncă un lot (180-200W la sarcină). NewEgg spune că a tri-feroviar de la 18A, ştiu dacă aş încredere în el.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| un vas de piraţi 650 în opinia mea
| |||
| |||
| Ei bine, chiar dacă aceasta este calea ferată de la Tri-18A, atunci poti sa nu doar 2 şine diferite pentru cele 2 PCI-E conectori de putere şi de a lua 36a? |
|
| |||
| |||
| Nu, nu ai avea, de asemenea, să ia în combinat totală de ieşire. În realitate, este mai mult ca 13A pe fiecare. Este, probabil, vom lucra, dar am ceva probleme la recomandarea de siguranţă limitate 18A, indiferent .. dual feroviar setup cu 20-25A + sunt atât mai puţin îngrijorătoare şi futureproofed (probabil singura componentă care poate fi numit ca)
|
| |||
| |||
| Da, cred ca dreptul dumneavoastră, ca de obicei, de carbon. |