![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
nazdar
i bude čoskoro dostať: Intel Core 2 Duo E6600 nVidia 9800GTX + 2x2GB RAM Corsair Twinx gigabyte ga-G33M-ds2 Seagate Barracuda 7200.10 250gigabajt pevný disk 650W bude stačit spustiť to všetko? ![]() vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Príkon nevadí.
Ampérov na 12V železnici (y) a výrobcom hmoty. 650W od dobrého výrobcu je viac než dosť, 650W od výrobcu by zlé mať problémy napájania aj veľmi základné nastavenia. V súvisiace poznámku, že ste pravdepodobne lepšie sehnat E7200 a E8400. Menej energie čerpať, studenější a rýchlejšie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A je dobré PSU Corsair jeden, ísť za jednu zo svojich 520W modely, ktoré by mali byť dost (v závislosti na PSU kalkulačka čo je docela dobrej) a má dobré ampage na všetkých koľajniciach, a navyše je to modulárne.
|
|||
|
|||
|
Myslím, že keď niekto ide o pravidelnú PSU, že by sme sa lepšie dostať k vyšším príkonom Corsairs.
Na 520 nebudú môcť jeden 9800GTX + von z krabice, pretože nemá dva šesť kolíkov. Za cenu 100 dolárov, že by ste mohli získať 750 AR tu v Štátoch. Modularita je naozaj pekný a Corsair sú dobré, ale pre tento vybudovať si myslím, že je lepšie mať istotu, že budete pracovať bez banda adaptérov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslel som, že som videl 2 šesť kolíkov, čo potrebujú, aby sa ubezpečil som kontrolovať viac ako raz, nabudúce
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, máte pravdu. Přemýšlel jsem o 450. Ešte jedna otázka keď: Četl jsem na moc dren z 4870 poslednom čase, aj keď, a 9800GTX + zaberajú veľa (180-200W na zaťaženie). NewEgg hovorí, je to tri-železničným na 18A, nevím jestli jsem veriť, že by.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jeden Corsair 650 podľa môjho názoru
|
|||
|
|||
|
Takže aj keď je na železnici Tri-18A potom môžete nielen použitie 2 rôznych koľajniciach pre 2 PCI-E napájanie konektory a získajte 36A?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie, musíte tiež faktorom celkový výstup. V skutočnosti je to spíš 13 na každú z nich.
To bude pravdepodobne pracovať, ale mám problémy odporučiť niečo na bezpečnosť-obmedzený 18A bez ohľadu .. dvojaký nastavenia železnici s 20-25A +, sú aj menej znepokojujúca a futureproofed (pravdepodobne iba zložky, ktoré môžu byť vyzvaní, aby)
|
|
|
|||
|
|||
|
Áno, předpokládám vaše právo ako zvyčajne Carbon.
|