![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba Yakında elde edilir: Intel Core 2 Duo e6600 NVIDIA 9800GTX + 2X2GB TwinX korsan koç GIGABYTE GA-g33m-ds2 Barracuda 7.200,10 250GB sabit sürücü Seagate 650W yeterli tüm bu çalıştırmak için mi? ![]() teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vat miktarı önemli değildir. Bu 12V demiryolu (ler) ve üretici konuda AMPS. 650W iyi bir üretici ise fazlasıyla, 650W kötü üreticisinden hata, bir çok temel kurulum güç olurdu. İlgili bir not olarak, muhtemelen bir E7200 veya E8400 almak daha iyi demektir. Daha az güç beraberlik, serin, daha hızlı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İyi bir PSU bir korsan gemisi bir, bir de 520W modelleri için, bol olmalıdır git edilir (göre PSU hesap makinesi Bu çok iyi) ve tüm raylar üzerinde iyi bir ampage var, artı bu modüler's.
| |||
| |||
| Eğer birisi bu kapatma yüksek vat miktarı Corsairs almak daha iyi olurdu normal bir PSU için gidiyor sanırım. The 520 9800GTX güç won't + out of the kutusunda, çünkü iki altı pinler yok. Bu 100 $ fiyat etiketi için, bu devletlerin bir 750 AR alabilir. Birimsellik gerçekten güzel ve korsan iyi, ama bu onu bu bağdaştırıcıları bir grup çalışmaya edeceğiz emin olun daha iyi yapacağız.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben 2 altı iğne, hmm, ben birden fazla sefere onay emin olmalıyız gördüm sanıyordum |
|
| |||
| |||
| Ah, you're right. Ben 450 düşünüyordum. Bir daha sorun olsa: Ben 4870 son rağmen gücü göçü konusunda ve 9800GTX kadar okuyor + kadar çok (180-200W yükü at) yiyor. NewEgg bu üç's-ray 18a at dunno Eğer bu güven söyledi.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir korsan gemisi 650 Bence
| |||
| |||
| Şey olsa Tri-ray 18a at sonra sadece 2 için PCI-E güç bağlayıcı 2 farklı raylar kullanamazsınız ve 36A mı? |
|
| |||
| |||
| Hayır, ayrıca toplam çıkış katarak gerekiyor. Gerçekte bu 13A her daha fazla gibi. Muhtemelen çalışır olacak, ama ne olursa olsun .. çift demiryolu kurulumları 20-25A + de daha az endişe ve futureproofed (muhtemelen sadece bileşen bu denir olabilir) sorun güvenlik başları hiçbir şey sınırlı 18a tavsiye var
|
| |||
| |||
| Evet, ben her zamanki Karbon olarak doğru varsayalım. |