![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені скоро буде отримувати: Intel Core 2 Duo E6600 NVIDIA 9800GTX + 2X2GB TwinX ОЗУ Corsair Gigabyte GA-G33M-DS2 Seagate Barracuda 7200.10 Жорсткий диск 250Гб Буде 650W бути достатньо, щоб запустити все це? ![]() спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потужність не має значення. Підсилювачі на залізничному 12V (и) і виробник питання. 650W від гарного виробника більш ніж достатньо, 650W від поганої виробник буде мати проблеми харчування, навіть дуже простої установки. У зв'язку з цим відзначити, ви, мабуть, найкращий Отримання E7200 і E8400. Менше потужність, кулер, швидше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший БП Corsair одне, перейдіть по одній зі своїх 520W моделей, яке має бути багато (відповідно до БП калькулятор що є досить хорошим) і має хороші ampage на всіх рейок, плюс це модульна.
| |||
| |||
| Я думаю, що якщо хтось збирається на регулярній ПГУ їм краще буде здобувати вищу Корсарів потужності. 520 немає сили волі, 9800GTX + з коробки, тому що вона не має двох шість шпильок. За $ 100 ціну цього, ви можете отримати 750 AR тут, в Штатах. Модульність це дуже приємно і Corsair в це добре, але для цього побудувати Я думаю, що краще бути впевнені, що будемо працювати без купу перехідників.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я думала, що я побачив 2 шести штифтів, хм, треба переконатися, що я перевіряю кілька разів наступного разу |
|
| |||
| |||
| Ах, ви маєте рацію. Я думав 450. Ще одне питання, хоча: Я читав до харчування сток 4870 останнім часом, хоча, і 9800GTX + з'їдає багато (180-200W в навантаженні). NewEgg каже, що Tri-Rail на 18A, знаю, якщо я довіряю.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Corsair 650, на мій погляд
| |||
| |||
| Ну, навіть якщо це Tri-Rail на 18A тоді ви можете не тільки використовувати різні рейок 2 для 2 роз'єму PCI-E влади та одержати 36A? |
|
| |||
| |||
| Ні, вам також доведеться враховувати в цілому продукції. Насправді це більше схоже на кожному 13A. Це напевно спрацює, але у мене проблеми рекомендував нічого безпеки обмежений 18A незалежно .. Dual установках залізниці з 20-25A + є менш тривожно і futureproofed (ймовірно, єдиний компонент, який можна назвати це)
|
| |||
| |||
| Так, я вважаю, що ваша права, як звичайно Carbon. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає сил!? | DERYN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 05:54 |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Скільки влади мені потрібно для мого комп'ютера? (БП)? | Жюль М | Справа & блоки живлення | 6 | 21 листопада 2008 09:47 |
| USB Power | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 5 | 23 травня 2008 11:48 |
| Ніяка сила | Davegbh | Генеральний обладнання чат | 10 | 29 листопада 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |