![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като страна бележка, аз ще обичам да знам как се работи PSU какво имате нужда?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз обяснят основите доста добре в този раздел на ръководството. Ако имате някакви въпроси, извън това, което аз казвам, че има публикувате ги тук и аз ще ги послушам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз употреба този калкулатор за да получите груба представа за мощност е необходимо, след което търсите в различни PSU е за тяхната номинална текущите резултати върху релси, ако е на прилична сума (поне през 20а) тя е на стойност PSU обмисля (но колкото по-висока е по-добре), но вие може да ускори че с просто гледам направо в корсар единица, те са сред най-добрите PSU е в моето мнение.
| |||
| |||
| Аз не от първа ръка с корсар PSU, а на мой колега на почина наскоро и е по-малко от една година. Все пак като ми Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| ако той умре, можете да го изпратите обратно в рамките на 5 години гаранция и техния уебсайт Техническа поддръжка е най щръбка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| един crosair PSU умря!? woa! Това са невероятни psus заедно с компютър мощност и охлаждане antecs са ОК, само problum с това са двойно релси повечето psus са rebranded seasonics всъщност (много от тях) на rebranded морето sonics винаги изглежда са най-добрите
| |||
| |||
| Всички производители ще имат на PSU умре, това е просто нещо, което се случва с технологиите. Но да намеря Corsairs не умре често, и осигуряват много стабилни напрежения. |
|
| |||
| |||
| LOL corsairs те не умират много на всички! има една на всеки веднъж и известно време плюс 5yr warrenty! трябва да са просто има лош един часа |
|
| |||
| |||
| Не се притеснявайте прати обратно |
|
| |||
| |||
| добро, надявам той има друга корсар |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам Не Power!? | DERYN | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 11 Авг 2009 05:54 |
| Компютър няма да Power върху | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 3 | 4 май 2009 г. 10:25 |
| Колко мощност трябва да имам за моя компютър? (PSU)? | Jules M | Случаи & Power Доставки | 6 | 21 ноември 2008 09:47 |
| USB мощност | Eltocliousus | Общи Хардуер Чат | 5 | 23rd май 2008 г. 11:48 |
| Не мощност | Davegbh | Общи Хардуер Чат | 10 | 29 ноември 2007 06:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |