![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako vedlejší poznámku, rád bych vědět, jak si práci PSU, co potřebujete?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I vysvětlit základy dobře v že část průvodce. Pokud budete mít jakékoli otázky, co jsem řekl, že místo je tady a budu odpovídat na ně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem použití Tato kalkulačka získat hrubou představu o příkonu potřeba, pak se podíváte na různé PSU na jejich jmenovitý proud výstupů na kolejích, pokud je to slušná částka (atleast nad 20A) je to stojí za úvahu, PSU (ale čím vyšší tím lepší), ale můžete rychlost že by se právě hledáte rovnou na korzár jednotky, které jsou jedním z nejlepších PSU to podle mého názoru.
| |||
| |||
| Nemám žádné zkušenosti s první ruky PSU Corsair je ale můj kámoš to zemřel nedávno a je to méně než jeden rok. Stále jako můj Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| Zemře-li jej, můžete jej poslat zpět za 5 roky záruka, a jejich webové stránce tech podpory top zářezu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden crosair PSU zemřel!? woa! ty jsou úžasné psus spolu s PC moc a chlazení antecs jsou ok jen problum s těmi dvěma kolejemi jsou nejvíce psus jsou rebranded seasonics tak jako tak (a hodně z nich) se rebranded moře sonics vždy Zdá se, že ty nejlepší
| |||
| |||
| Všichni výrobci budou muset PSU to umírá, je to prostě něco, co se stane s technikou. Ale najít Corsairs nejsou často umírají, a poskytují velmi stabilní napětí. |
|
| |||
| |||
| ya lol corsairs dělat Nezemřeš velmi at all! je na jedné jednou a chvilku plus 5yr warrenty! musí být zrovna špatný jeden |
|
| |||
| |||
| Don't worry poslal ji zpět |
|
| |||
| |||
| dobré naděje, dostal další Corsair |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I've Got No Power? | DERYN | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. srpna 2009 05:54 |
| Počítačové Nebude Zapněte | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 3 | 4. května 2009 10:25 |
| Kolik toho moc dělat i potřebu počítači? (PSU)? | Jules M | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 21. listopadu 2008 09:47 |
| USB napájení | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 5 | 23. května 2008 11:48 |
| Ne moc | Davegbh | Obecné Hardware Chat | 10 | 29. listopad 2007 06:02 |
| Thread Nástroje | |
| |