![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ως δευτερογενής σημείωμα, θα ήθελα πολύ να μάθω πώς εργασίες τι PSU που χρειάζεστε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα εξηγήσουμε τα βασικά πολύ καλά σε ότι το τμήμα του οδηγού. Αν έχετε ερωτήσεις πέρα από ό, τι λέω εκεί μετά em εδώ και θα απαντήσει σε αυτές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλά να χρησιμοποιήσω αυτόν τον υπολογιστή να έχουμε μια γενική ιδέα για ισχύ που απαιτείται, τότε θα εξετάσουμε διαφορετικά PSU της για τους ονομαστικό ρεύμα στις εξόδους των σιδηροτροχιών, αν είναι ένα αξιοπρεπές ποσό (πάνω από atleast 20Α) είναι μια ενδιαφέρουσα PSU (αλλά η μεγαλύτερη είναι η καλύτερη), αλλά μπορείτε να ταχύτητας ότι από την εξέταση μόνο σε ευθεία Corsair μονάδα, είναι μεταξύ των καλύτερων PSU του κατά τη γνώμη μου.
| |||
| |||
| Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το PSU Corsair αλλά mate του ορυχείου της πέθανε πρόσφατα και είναι λιγότερο από ένα χρόνο παλιά. Πάντα ήθελα μου Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| αν πεθάνει, θα σας στείλει πίσω στο πλαίσιο του 5 χρόνια εγγύηση, και η ιστοσελίδα της τεχνολογίας υποστήριξης είναι top notch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ένα crosair PSU πέθανε!!;; woa! αυτά είναι καταπληκτική μαζί με psus τεμ ισχύος και ψύξης antecs είναι ok problum μόνο με αυτά είναι διπλή σιδηροτροχιών πιο psus είναι rebranded seasonics anyways (πολλά από αυτά) το rebranded θάλασσα sonics πάντα φαίνεται να είναι τα καλύτερα αυτά που
| |||
| |||
| Όλοι οι παραγωγοί θα έχουν πεθάνει PSU της, είναι απλώς κάτι που συμβαίνει με την τεχνολογία. Αλλά θεωρώ κουρσάρους δεν πεθαίνουν συχνά, και να παρέχει πολύ σταθερές τάσεις. |
|
| |||
| |||
| ya lol κουρσάρους δεν πεθαίνουν πάρα πολύ λίγο! υπάρχει η κάθε μία και μια φορά λίγο συν ένα 5yr warrenty! πρέπει να έχεις μόνο μια κακή |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε έστειλε πίσω |
|
| |||
| |||
| καλό, ελπίζω πήρε άλλο Corsair |