![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az oldalon tudomásul, azt szeretném tudni, hogyan dolgozik, milyen tápegység van szükséged?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Magyarázom az alapokat elég jól részén az útmutató. Ha kérdése van túl, amit mondok ott utáni itt és itt fogok válaszolni rájuk.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos használom A számológép hogy a durva ötlete wattértékek szükséges, akkor nézd meg a különböző PSU által a névleges jelenlegi eredmények a pályán, ha egy tisztességes összeg (atleast át 20a) Ez egy PSU érdemes figyelembe véve (de a nagyobb a jobb), de Ön sebessége hogy akár csak nézett egyenesen a Corsair egységet, ezek közül a legjobb PSU a véleményem.
| |||
| |||
| Nekem nincs első kézből származó tapasztalatai Corsair PSU, de a tiszt az én halt meg a közelmúltban, és ez kevesebb, mint egy éve. Mégis, mint egy Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| , ha meghal, akkor küldje vissza az 5 év garancia, és a weboldal technikai támogatás a tökély csúcsa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a crosair psu meghalt!?? woa! ezek csodálatos psus együtt pc teljesítmény és a hűtés antecs rendben vannak csak problum e kettős sín legtöbb psus van rebranded seasonics Egyébként (sok közülük) a rebranded tengeri Sonics mindig úgy tűnik, hogy a legjobb
| |||
| |||
| Mind a gyártóknak kell majd PSU's meghalni, csak, hogy valami történik a technológia. De találni Corsairs nem hal meg gyakran, és nagyon stabil feszültség. |
|
| |||
| |||
| ya lol corsairs nem hal meg nagyon sok minden! van egy minden egyszer és egy kicsit plusz 5yr warrenty! kell most van egy rossz |
|
| |||
| |||
| Ne aggódj küldött vissza |
|
| |||
| |||
| jó, remélem, hogy van egy másik Corsair |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I've Got No Power!? | DERYN | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 05:54 |
| Számítógép Won't Be | ashaiba | Általános fémáru Chat | 3 | 4. május 2009 10:25 |
| Mennyi erő van szükségem a saját pc? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. november 2008 09:47 |
| USB hatalom | Eltocliousus | Általános fémáru Chat | 5 | 23. május 2008 11:48 |
| Nincs hatásköre | Davegbh | Általános fémáru Chat | 10 | 29. november 2007 06:02 |
| Téma eszközök | |
| |