![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בתור הערה צדדית, הייתי אוהב לדעת איך אתה עובד PSU מה אתה צריך?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסביר את הבסיס די טוב ב מקטע זה של המדריך. אם יש לך שאלות מעבר למה שאני אומר יש לכתוב אותם כאן ואני יהיה לענות עליהן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אני משתמש זה מחשבון כדי לקבל מושג נוקשה של wattage הצורך, ולאחר מכן אתה תראה את PSU שונים של שלהם מדורגים הנוכחי פלטי על Rails, אם זהו סכום מכובד (atleast לאורך 20A) זהו PSU בשווי שוקל (אבל גבוה יותר טוב) אבל אתה יכול Speed כי רק על ידי מבט הישר corsair בכל יחידה, הם בין הטובים ביותר של PSU לדעתי.
| |||
| |||
| אין לי ממקור ראשון עם ניסיון של Corsair PSU אלא של חבר שלי מת לאחרונה וזה פחות משנה הישן. עדיין אוהב את Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| אם הוא מת, אתה שולח אותו בחזרה תחת 5 שנות אחריות, ואת אתר האינטרנט טק תמיכה הדף פגם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א crosair PSU מת!!?? woa! אלה הם מדהימים יחד עם PC psus החשמל והקירור antecs בסדר רק problum עם אלה כפולה Rails ביותר psus הם rebranded seasonics בכל מקרה (הרבה מהם) את rebranded לים sonics תמיד נראה הכי טוב אלה
| |||
| |||
| כל היצרנים יצטרכו PSU של למות, זה פשוט משהו שקורה עם הטכנולוגיה. אבל אני מוצא Corsairs לא מתים לעתים קרובות, וספק מאוד יציבה voltages. |
|
| |||
| |||
| LOL אותך corsairs לא למות בכלל מאוד! יש אחד בכל אחת לזמן מה ועוד 5yr warrenty! חייב להיות רע יש רק אחד |
|
| |||
| |||
| אל דאגה הוא שלח אותה בחזרה |
|
| |||
| |||
| טוב, מקווה שהוא קיבל אחר Corsair |