![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā puse, ņemiet vērā, es labprāt vēlētos zināt, kā jūs strādājat, kādi PSU jums vajag?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man izskaidrot pamatus diezgan labi ka daļa guide. Ja jums ir tikai tas, ko es saku tur post em šeit jautājumu un es uz tiem atbildēt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es varu izmantot Šajā kalkulators , lai iegūtu aptuvenu priekšstatu par jaudas vajadzīgs, tad jums apskatīt dažādus PSU ir par to nominālo strāvu rezultātus uz sliedēm, ja tā ir pienācīga summa (atleast virs 20A) tas PSU ir vērts padomāt (bet augstāka labāk), bet jūs varat ātrums kas izveidota ar tikai meklē tieši pie Corsair vienību, tās ir vienas no vislabāk PSU ir manuprāt.
| |||
| |||
| Man nav nekādu tiešu pieredzi ar Corsair PSU ir, bet mate of mine ir miruši nesen un tas ir mazāk nekā gadu vecumam. Joprojām, piemēram, mana Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| ja tas nomirst, jūs varat to nosūtīt atpakaļ zem 5 gadu garantija, un viņu tīmekļa tehnoloģiju atbalstu top notch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| crosair psu nomira!? woa! tie ir pārsteidzošs psus kopā ar datoru jauda un dzesēšanas antecs ir ok tikai problum ar tiem ir dubultā sliedes visvairāk psus ir rebranded seasonics anyways (daudz tiem) rebranded jūras Sonics vienmēr šķiet labākajiem
| |||
| |||
| Visi ražotāji būs PSU's die, tā ir tikai kaut kas notiek ar tehnoloģiju. Bet man Corsairs nav mirst bieži, un nodrošina ļoti stabilu spriegumu. |
|
| |||
| |||
| ya lol corsairs nav mirst ļoti daudz at all! tur ir viens katru reizi awhile plus 5yr warrenty! jābūt atkal slikti viens |
|
| |||
| |||
| Neuztraucieties, viņš nosūtīja atpakaļ |
|
| |||
| |||
| labi, ceru, ka viņš dabūja vēl Corsair |