![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na marginesie zauważyć, I chcielibyśmy wiedzieć, jak działa, co trzeba PSU?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wyjaśnić podstawy całkiem dobrze w części przewodnika. Jeśli masz jakiekolwiek pytania poza to, co mówię nie po em tutaj i będę je odebrać.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż mogę używać ten kalkulator do uzyskania ogólnego poglądu na mocy potrzebne, to spojrzenie na różne PSU's za prąd znamionowy wyjść na szynach, jeżeli jest to godne kwoty (ponad atleast 20A) jest to warte rozważenia PSU (ale wyższy tym lepiej), ale możesz prędkości że nawet tylko patrząc prosto w Corsair jednostki, które są jednymi z najlepszych PSU to w mojej opinii.
| |||
| |||
| Nie mam doświadczenia z pierwszej ręki Corsair PSU's, ale oficer z kopalni w niedawno zmarł i jest mniej niż rok. Jeszcze jak mój Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| jeśli umrze, to wyślij go na 5 lat gwarancji, a ich stronie wsparcia tech top notch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden crosair PSU umarł!? Woa! Są to niesamowite psus wraz z PC Power i chłodzenia antecs jest ok tylko z tymi problum są podwójne szyny najbardziej psus są rebranded seasonics anyways (wiele z nich) w rebranded morza sonics zawsze wydają się być najlepszym z nich
| |||
| |||
| Wszyscy producenci będą musieli PSU's umrzeć, to tylko, że coś dzieje się z technologią. Ale znaleźć Corsairs często nie umiera, i zapewniają bardzo stabilne napięcia. |
|
| |||
| |||
| lol ya corsairs nie umiera bardzo at all! tam jest i co chwilę plus 5yr warrenty! musi mieć tylko jeden dostałem morowe |
|
| |||
| |||
| Nie martw się, posłał go |
|
| |||
| |||
| dobra, nadziei zdobył inny Corsair |