![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca o notă marginală, Mi-ar placea sa stiu cum ai de lucru ce PSU ai nevoie?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am explicat de bază destul de bine în această secţiune a ghidului. Dacă aveţi întrebări dincolo de ceea ce am spus acolo le posta aici şi voi răspunde la ele.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine am folosi acest calculator pentru a avea o idee aproximativă a wattage nevoie, apoi sa te uiti la diferite PSU a lor pentru curentul nominal ieşirile de pe şine, în cazul în care acesta este o sumă decentă (atleast peste 20A) este o valoare considerare PSU (dar mai mare cu atât mai bine), dar puteţi accelera doar că, până în căutarea direct de la o unitate de pirat, acestea sunt printre cele mai bune PSU scris în opinia mea.
| |||
| |||
| Nu am nici o prima parte, experienţa cu pirat PSU lui, dar o colega de-a mea a murit recent si este mai puţin de un an. Încă îmi place Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| în cazul în care acesta moare, să îl trimiteţi înapoi în conformitate cu 5 ani garanţie şi suport tehnic site-ul lor este sus dantela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o crosair PSU murit!!?? woa! acestea sunt uimitor psus împreună cu bucăţi de energie şi răcire antecs sunt ok doar problum cu dublă şine sunt cele mai psus sunt rebranded seasonics oricum (o mulţime de ei) de rebranded mare sonics întotdeauna par a fi cele mai bune cele
| |||
| |||
| Toţi producătorii vor avea PSU a muri, este doar ceva ce se întâmplă cu tehnologia. Dar mi se pare Corsairs nu muri de multe ori, şi să furnizeze tensiuni foarte stabil. |
|
| |||
| |||
| lol corsairs tine nu muri foarte mult la toate! este de o dată la o dată şi pentru un timp, plus o 5yr warrenty! trebuie să aibă doar un prost |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji-a trimis-o inapoi |
|
| |||
| |||
| bun, sper s-un alt vas de piraţi |