![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako vedľajší poznámku, rád by som vedieť, ako si prácu PSU, čo potrebujete?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I vysvetliť základy dobre v že časť sprievodca. Ak budete mať akékoľvek otázky, čo som povedal, že miesto je tu a budem odpovedať na ne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem použitie Táto kalkulačka získať hrubú predstavu o príkonu potreba, potom sa pozriete na rôzne PSU na ich menovitý prúd výstupov na koľajniciach, ak je to slušná suma (atleast nad 20A) je to stojí za úvahu, PSU (ale čím vyššie tým lepšie), ale môžete rýchlosť že by sa práve hľadáte rovnou na Korzár jednotky, ktoré sú jedným z najlepších PSU to podľa môjho názoru.
| |||
| |||
| Nemám žiadne skúsenosti s prvej ruky PSU Corsair je ale môj kámoš to zomrel nedávno a je to menej ako jeden rok. Stále ako môj Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| Zomrie-li ho, môžete ho poslať späť za 5 roky záruka, a ich webovej stránke tech pomoci top zárezu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeden crosair PSU zomrel!? woa! tie sú úžasné psus spolu s PC moc a chladenie antecs sú ok len problum s tými dvoma kol'ajnicami sú najviac psus sú rebranded seasonics tak ako tak (a veľa z nich) sa rebranded mora sonics vždy Zdá sa, že tie najlepšie
| |||
| |||
| Všetci výrobcovia budú musieť PSU to zomrie, je to jednoducho niečo, čo sa stane s technikou. Ale nájsť Corsairs nie často zomierajú, a poskytujú veľmi stabilné napätie. |
|
| |||
| |||
| ya lol corsairs robiť Nezemřeš veľmi at all! je na jednej raz a chvilku plus 5yr warrenty! musia byť zrovna špatný jeden |
|
| |||
| |||
| Don't worry poslal ju späť |
|
| |||
| |||
| dobrej nádeje, dostal ďalšie Corsair |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I've Got No Power? | DERYN | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. augusta 2009 05:54 |
| Počítačové Nebude Zapnite | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 4. mája 2009 10:25 |
| Koľko toho moc robiť aj potrebu počítači? (PSU)? | Jules M | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 21. novembra 2008 09:47 |
| USB napájanie | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 23. mája 2008 11:48 |
| Ne moc | Davegbh | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 29. november 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |