![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као страни белешку, ЈА љубав то да зна како да ћете радити оно што вам треба псу?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И објасни основа прилично добро тај део је водич. Ако имате било каквих питања изван онога што кажем постоје ем пост овде а ја ћу одговорити на њих.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па ја коришћења овај калкулатор да бисте добили грубу идеју о потреби снагом, а затим и да баците поглед на различите псу-а за њихов тренутни оцијењено излаза на ограде, ако је пристојан износ (атлеаст преко 20а) то је вриједно разматрања псу (али то је већи то боље), али можете брзина да се код праведан хандсоме равно на гусар јединицу, они су међу најбољима псу-а по мом мишљењу.
| |||
| |||
| Ја немам искуства са прве руке гусар псу-а, него и другарица моје недавно је умро и то је мање од годину дана стар. Мртва попут мој Тхермалтаке. |
|
| |||
| |||
| ако ли умре, ви послати назад испод 5 година гаранцију, а својим уеб техничке подршке је врх усјек. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| један цросаир псу умро!? уоа! То су изненађујуће псус уз пц напајања и хлађење антецс су ок само проблум са онима који су се највише псус дуал шина се ребрандед сеасоницс аныуаыс (много њих) и ребрандед мора увек соницс Чини се да су оне најбоље
| |||
| |||
| Сви произвођачи ће имати псу'с умрети, то је само нешто што се дешава са технологијом. Али мислим да Цорсаирс често не умиру, а пружају врло стабилни напон. |
|
| |||
| |||
| ыа лол цорсаирс не умиру пуно на све! постоји једна сваки час једном и плус 5ыр уарренты! мора да има само један је добио лоше |
|
| |||
| |||
| Не брините се шаљу назад |
|
| |||
| |||
| добро, он је добио још једну наду гусар |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам Бр Поуер!? | ДЕРЫН | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 аугуст 2009 05:54 |
| Рачунар неће Снага на | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 4 мај 2009 10:25 |
| Колико снаге ми треба за мој ПЦ? (Псу)? | Јулес М | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 21 новембар 2008 09:47 |
| УСБ поуер | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 23 мај 2008 11:48 |
| Без напајања | Давегбх | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 29 новембар 2007 06:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |