![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yan not olarak, nasıl PSU ne gerek iş bilmek istiyorum?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çok iyi temel bilgiler Kılavuzun bu bölümünde. Eğer orada burada icin sonrası söyledikleri dışında herhangi bir sorunuz varsa ben de cevap olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi kullanmak Bu hesap makinesi , o zaman bak vat miktarı gereken zor bir fikir elde etmek için farklı PSU olan raylar üzerinde puan mevcut çıkışları için, eğer bir miktar (atleast 20A bitti) bir PSU değer dikkate's (ancak daha yükseği, daha iyisi) ama hızlı olabilir o kadar, sadece düz bir korsan gemisi birim bakarak, bunlar PSU en iyi arasında Bence vardır.
| |||
| |||
| Ben ile ilk elden tecrübe var korsan PSU ama benim yakın öldü ve bir yıllık en az bir dostum. Benim Thermaltake hala seviyorum. |
|
| |||
| |||
| eğer ölürse, bu 5 yıl garanti kapsamında, ve web sitesi teknik desteği üst çentik geri gönderin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir crosair PSU öldü!? woa! o bu adet güç ve soğutma antecs birlikte inanılmaz psus vardır tamam sadece problum en psus of them (çok) her zaman en iyi olanlar gibi görünmektedir ve rebranded deniz sonics seasonics zaten rebranded olan ikili raylar vardır
| |||
| |||
| Tüm üreticiler, sadece bu teknoloji ile olur şey's PSU's ölmek olacaktır. Ama Corsairs genellikle ölmek değil, bulmak ve çok istikrarlı bir gerilim sağlar. |
|
| |||
| |||
| Sana lol corsairs çok hiç ölmek değil! Bu bir ara ve bir süre 5yr warrenty plus! Sadece bir kötü var olmalıdır |
|
| |||
| |||
| Geri gönderdi Endişelenmeyin |
|
| |||
| |||
| iyi, o başka bir korsan gemisi var umut |
![]() |
|
| Bookmarks |