![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В якості примітки, я б хотіла знати, як ви працюєте, який блок живлення вам потрібно?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я пояснюю основи досить добре що розділ керівництва. Якщо у вас є будь-які питання, ніж я говорю чи пост EM тут, і я відповім на них.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я використовую Цей калькулятор щоб отримати приблизне уявлення про необхідної потужності, а потім подивитися на різні блоки харчування для своїх Номінальний струм виходу на рейки, якщо це пристойну кількість (більше Atleast 20A) це варто розглядати БП (але вище, тим краще), але ви можете прискорити що до простих дивлячись просто на Corsair одиниці, вони є одними з кращих БП в моєму думці.
| |||
| |||
| Я не перший досвід з боку блоку живлення Corsair, але Мати моя померла нещодавно, і це менше ніж один рік. Тим не менш, як моя Thermaltake. |
|
| |||
| |||
| якщо він помре, ви відправити його назад у відповідності до 5-річна гарантія, а також їх сайті технічної підтримки Top Notch. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| crosair PSU помер!? WOA! Такі дивні БП разом з ПК на електроживлення та охолодження antecs є ОК problum тільки з тими, Dual рейок блоки живлення є найбільш ребрендинг seasonics Anyways (багато з них) ребрендинг Сонікс моря завжди здаються кращими
| |||
| |||
| Всі виробники будуть вмирати БП, вона просто щось трапляється з технікою. Але я знаходжу Корсарів не вмирають частіше, та забезпечують дуже стабільні напруги. |
|
| |||
| |||
| Я. LOL корсари не вмирають дуже багато на всіх! є один, і кожен раз трохи плюс 5yr warrenty! повинні мати тільки що отримав погану |
|
| |||
| |||
| Чи не турбуйтеся, він відправив її назад |
|
| |||
| |||
| добре, сподіваюся, що він отримав інший Corsair |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає сил!? | DERYN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 05:54 |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Скільки влади мені потрібно для мого комп'ютера? (БП)? | Жюль М | Справа & блоки живлення | 6 | 21 листопада 2008 09:47 |
| USB Power | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 5 | 23 травня 2008 11:48 |
| Ніяка сила | Davegbh | Генеральний обладнання чат | 10 | 29 листопада 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |