![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти момчета, аз съм изграждане на компютърни и аз трябва да съвпада PSU:
mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - дънната платка - ATX - nForce 780a SLI gpu: xfx NVIDIA 8800gt 670 м 512MB овен SLI (2 карти) CPU AMD PHENOM X4 9750 RAM: Kingston хипер х 4GB 1066mhz (4 карти) HDD: 7200 об. / мин 80GB DVD: основни DVD диск (havnt качват все още) и някои основни фенове някой ми каза, аз нужда от 1000 вата карта, но мисля, че този малко отгоре! някакви предложения? Аз наистина искам да правя недостатъчно DONT властта, но за otherhand Аз съм на бюджета. благодарности |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
600-750 tigerdirect.com
|
|
|
|||
|
|||
|
Колко много фенове? Това ще направи разликата. Също така, аз съм изненадан, че върви с такъв основния твърд диск даде почивка на системата спецификациите.
Във всеки случай, 750W трябва да бъдат достатъчни, но качеството е най-важният аспект тук. Евтин захранване по висок клас система като това е огромен риск да се предприемат. Що за шасито са ли? Уверете се, че той е добър шаси, защото лошо вентилирана шасито ще доведе до проблеми топлина, която също така ще убие вашата система. Едно бързо търсене ме доведоха до следните шаси / PSU комбо за Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Кликнете върху линка View All под комбо сделки и тук е 850W PSU опция там, че ще ви спести няколко долара. То може да е малко повече, отколкото исках да прекарам, така че вашето собствено търсене. Но остана с ANTEC, ако не можеш за PSU. И не пренебрегват необходимостта от добре проектирани шаси за ефективността на системата като теб се сграда. |
|
|
|||
|
|||
|
Харесва ми да мисля повече е по-добре; 500-650 вата е много. Там са 550 вата възли там както извор. Запомни системата си само за какво се използва, така че вашите видео карта ще дръпнете за същите както Вашите X4 9750 през интернет игра 36 вата. И повече, отколкото по време на CPU скрийнсейвър и игра игра. 200 ват-500 вата употреба.
|
|
|
|||
|
|||
|
Обикновено аз просто няма да реагира (прочетете темата, свързана аз!) А 850W ANTEC? Шегуваш ли се?
Минус факта, че изграждането е много странно бъркотия на части, A 500W Earthwatts, корсар 400W, 400W Seasonic или е много добре. С ниско качество "висока мощност" захранване само ще Ви струва повече мощност в сметките и е податлив на неуспех. За $ 150 можете да получите модулни корсар 520, а не някои боклуци извън Earthwatts четворни-ANTEC железопътен пакет с гигантска черна кутия без никакви функции.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Много добре поставени Carbon.