![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, jsem stavební počítači a potřebuju PSU na zápas: mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - desky - ATX - nForce 780a SLI GPU: xfx nvidia 8800gt 670m 512mb ram SLI (2 karty) CPU AMD PHENOM X4 9750 ram: Kingston Hyper x 4 GB 1066MHz (4 karty) HDD: 7200 ot. / min 80 GB DVD: základní DVD (havnt vybral jeden zatím) a některé základní fanoušků někdo mi řekl, že jsem potřeboval 1000w karty, ale myslím, že to je trochu nad horní! nějaké návrhy? i dont opravdu chtějí nedodělat moc, ale na druhé jsem o rozpočtu. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Kolik fanoušků? To bude něco změnit. Také jsem překvapen, že jste se s takovým základním disku vzhledem k zbytku systému specifikace. V každém případě, 750W by mělo stačit, ale kvalita je nejdůležitější aspekt zde. A levný zdroj napájení v high-end systém, jako je to obrovské riziko vzít. Jaký typ podvozku se máte? Ujistěte se, že je to dobrý podvozek, protože špatně větraných-podvozek povede k teplu problémy, které bude také zabít vašeho systému. Rychlé vyhledávání vedl mě na následující podvozek / PSU combo na Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Kliknutím na odkaz Zobrazit vše pod combo obchodů a tady je 850W PSU existuje možnost, že se ušetřit pár babek. To může být trochu víc, než byste chtěli strávit, takže si svůj vlastní hledání. Ale držet se Antec, pokud můžete na PSU. A nejsou přehlédnout, že je nutné dobře navržen-podvozky pro výkonnost systému jako ty budovy. |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi to myslím více, je lepší, 500-650w, je spousta. Existují 550w jednotek tam stejně. Zapamatovat si svůj systém pouze, co to používá, tak, aby vaše video karta půjde asi stejné, jako vaše X4 9750 během internet hrát 36w. A více než CPU během spořiče a hry. 200w-500w použití. |
|
| |||
| |||
| Obvykle jsem nebudou reagovat (číst vlákno spojené I!) Ale 850W Antec? Děláš si srandu? Minus na skutečnost, že stavět je velmi divný mišmaš z částí, 500W Earthwatts, Corsair 400W, nebo 400W Seasonic je velmi dobrý. A-nízká kvalita "high-příkonem" napájení jen náklady budete moci více účty a je náchylný k selhání. Za $ 150 můžete získat modulární Corsair 520, ne nějaké haraburdí non-Earthwatts Quad-železniční Antec svázány se obří černé skříňky bez funkcí.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velmi dobře dát Carbon.