![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, είμαι οικοδόμηση ενός υπολογιστή και Χρειάζομαι ένα PSU να ταιριάζουν με: mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - μητρικής πλακέτας - ATX - nForce 780a SLI gpu: xfx nvidia 8800gt 670m 512MB RAM SLI (2 κάρτες) CPU AMD PHENOM X4 9750 RAM: Kingston hyper x 4GB 1066mhz (4 κάρτες) hdd: 7200 rpm 80GB DVD: βασική μονάδα DVD (havnt διάλεξε μία ακόμη) και κάποιες βασικές ανεμιστήρες κάποιος μου είπε i χρειαζόταν 1000W κάρτα αλλά νομίζω thats λίγο πάνω από την κορυφή! οποιεσδήποτε προτάσεις; i dont πραγματικά θέλουν να underdo η δύναμη του αλλά για την άλλη είμαι σε έναν προϋπολογισμό. ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Πόσοι φίλαθλοι; Αυτό θα κάνει τη διαφορά. Επίσης, είμαι έκπληκτος πηγαίνετε με ένα τέτοιο βασικό σκληρό δίσκο δοθεί το υπόλοιπο σύστημα specs. Σε κάθε περίπτωση, 750W πρέπει να είναι αρκετά, αλλά η ποιότητα είναι το πιο σημαντικό εδώ. Μια φτηνή παροχή ρεύματος σε μια high-end σύστημα σαν αυτό είναι ένα τεράστιο κίνδυνο να λάβει. Τι είδους εξέδρα θα βρεις; Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα καλό πλαίσιο, διότι μια κακή εξαεριζόμενα-πλαισίου θα οδηγήσουν σε θερμότητα ζητήματα, τα οποία θα σκοτώσει το σύστημά σας. Μια γρήγορη αναζήτηση με οδήγησε στις ακόλουθες πλαίσιο / PSU combo για Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προβολή όλων υπό το σύνθετο ασχολείται εδώ και είναι μια επιλογή 850W PSU εκεί που θα εξοικονομήσετε μερικά δολάρια. Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτήν που ήθελαν να περάσουν, το ίδιο το δικό σας αναζήτηση. Αλλά με το ραβδί Antec αν μπορείτε για το PSU. Και μην παραβλέπουμε την ανάγκη μιας καλά σχεδιασμένης πλαισίου για τις επιδόσεις του συστήματος όπως σας κτίριο. |
|
| |||
| |||
| Θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο καλύτερα? 500-650watts είναι άφθονο. Υπάρχουν 550w μονάδες εκεί επίσης. Θυμηθείτε το σύστημά σας μόνο αυτό που χρησιμοποιεί, τόσο το βίντεο σας κάρτα θα τραβάτε περίπου η ίδια με το 9750 κατά τη διάρκεια X4 διαδίκτυο παίζουν 36watts. Και πάνω από τη CPU κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και screensaver. 200watts-500watts χρήση. |
|
| |||
| |||
| Συνήθως απλά δεν θα ανταποκριθεί (διαβάστε το νήμα που συνδέονται I!) Αλλά ένα Antec 850W; Πλάκα μου κάνεις; Μείον το γεγονός ότι η κατασκευή είναι ένα πολύ περίεργο συνονθύλευμα των μερών, μια 500W Earthwatts, Corsair 400W, 400W ή Seasonic είναι πολύ ωραία. Ένα χαμηλής ποιότητας "υψηλής ισχύς" τροφοδοτικό απλά σας κοστίζει περισσότερο στην εξουσία τους λογαριασμούς και είναι επιρρεπείς σε ανεπάρκεια. Για $ 150 μπορείτε να αποκτήσετε μια σπονδυλωτή Corsair 520, δεν κάποια ανεπιθύμητη μη Earthwatts quad-σιδηροδρομικών Antec δεσμοποιημένες σε ένα τεράστιο μαύρο κουτί που δεν διαθέτει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πολύ καλά που άνθρακα.