![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, ja sam izgradnji računalne i Trebam PSU da odgovara: mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - matična ploča - ATX - nForce 780a SLI GPU: xfx nvidia 8800gt 670m 512MB ram sli (2 kartice) CPU AMD PHENOM X4 9750 ram: Kingston Hyper x 4GB 1066mhz (4 kartice) hdd: 7200 rpm 80gb DVD: DVD pogon osnovne (havnt pokupila jedan još) i neke osnovne navijača netko mi je rekao i potrebna 1000w karticu, ali mislim da taj malo preko vrha! bilo koji sugestija? JA stvarno dont ištanje to je manje snage, ali na otherhand sam na proračun. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Koliko obožavatelji? To će napraviti razliku. Isto tako, ja sam iznenađen idete s takvom osnovnom disku s obzirom na ostatak sustava naočale. U svakom slučaju, 750W bi trebalo biti dovoljno, ali kvaliteta je najvažniji aspekt ovdje. A jeftino napajanje u high-end sustava kao što je to veliki rizik uzimati. Kakav šasije vam ide? Uvjerite se da je dobro šasije, jer se slabo vented-šasija će dovesti do toplinskog pitanja, koja će također ubiti vaš sustav. A brzo pretraživanje dovelo me do sljedeće šasije / o PSU kombinirani Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Kliknite na link ispod View All kombinirani bavi i ovdje je 850W PSU postoji mogućnost da će uštedjeti malo krupna sačma. On svibanj biti malo više nego što ste htjeli provesti, pa do vlastitog pretraživanja. Ali stick sa Antec ako možeš za PSU. I ne obazirati se na neophodnost dobro dizajnirana šasija za izvedbu sustava kao da su zgrade. |
|
| |||
| |||
| Volim da mislim više je bolje, 500-650watts obilje. Postoje 550w jedinice kao i vani. Zapamtite svoj sustav uzima samo ono što koristi, tako da Vaše video kartice će povući otprilike isto kao i vaš X4 9750 tijekom internetu igrate 36watts. I više od CPU i screensaver tijekom igranja igre. 200watts-500watts korištenja. |
|
| |||
| |||
| Obično sam samo da ne reagira (read nit sam povezan!) Ali 850W Antec? Jeste li kidding me? Umanjen činjenicom da je sagraditi je vrlo čudno zbrka dijelova, a 500W Earthwatts, gusar 400W ili 400W Seasonic je jako dobro. A low-quality "visokom snagom" napajanje samo troškove te više na vlasti zapisi i skloni neuspjeh. Za $ 150 mogli dobiti modularni gusar 520, a ne neki junk non-Earthwatts quad-rail Antec paketu s div crne kutije bez značajke.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrlo dobro staviti Carbon.