![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys, i am épület egy számítógépet, és szükségem van a tápegység, hogy megfeleljen: mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - motherboard - ATX - nForce 780a SLI GPU: xfx nvidia 8800gt 670m 512mb ram SLI (2 cards) CPU AMD Phenom X4 9750 ram: kingston hyper x 4GB 1066MHz (4 cards) hdd: 7200 rpm 80GB DVD: alapvető DVD-meghajtó (havnt leszedett egy még) és néhány alapvető rajongók Valaki azt mondta, szükség van egy 1000W-kártyát, de azt hiszem, amit egy kicsit az elejére! any suggestions? Tényleg ne szeretné, hogy süt meg a teljesítmény, hanem a otherhand Én a költségvetésben. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Hány rajongó? Ez teszi a különbséget. Szintén Meglep mész ilyen alapvető merevlemezhez adott a rendszer többi specs. Mindenesetre, 750W kell eleget, de a minőség a legfontosabb szempont itt. Egy olcsó tápegységet egy high-end rendszer, mint ez egy óriási kockázatot vállalnia. Milyen alváz ugye kapok? Győződjön meg róla, hogy ez egy jó alvázon, mert egy rosszul szellőztetett alváz vezet hőt kérdések, amelyeket szintén kill your system. Gyors keresés vezetett engem a következő alváz / psu combo a Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Kattintson az Összes link alatt combo foglalkozik, és itt van egy 850W PSU lehetőség van, hogy megmentsenek egy pár dollárt. Lehet, hogy egy kicsit többet akart tölteni, így nem a saját keresést. De ragaszkodom a Antec ha a tápegység. És ne feledkezünk el, hogy szükség van egy jól tervezett alváz a rendszer teljesítményét, mint maga az épület. |
|
| |||
| |||
| Szeretném azt hinni, jobb, nagyobb, 500-650watts van bőven. Vannak 550W egységek ott is. Ne feledje, a rendszer csak azt, amit használ, így a videó kártya majd húzza az ugyanaz, mint a X4 9750 folyamán interneten játszani 36watts. És több, mint a CPU alatt screensaver és játék. 200watts-500watts usage. |
|
| |||
| |||
| Általában csak nem reagál (olvasd el a thread I kapcsolódó!), Hanem egy Antec 850W? Te viccelsz? Mínusz a tény, hogy a építsenek egy nagyon furcsa mishmash részből, egy 500W Earthwatts, Corsair 400W, vagy 400W Seasonic nagyon finom. Az alacsony színvonalú "nagy wattértékek" tápegységet csak Önnek több hatalmon váltók és hajlamosak a kudarc. A 150 $ akkor kap egy moduláris Corsair 520, nem egy szemét, nem Earthwatts quad-vasúti Antec csomagban egy hatalmas fekete doboz nélkül funkciók.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nagyon jól fel Carbon.