![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה, אני בניית מחשב ואני צריך להתאים PSU:
mobo: ASUS M3N-Deluxe מחצית / Mempipe - לוח האם - ATX - nForce 780a SLI gpu: xfx Nvidia 8800gt 670m 512MB ראם SLI (2 כרטיסים) מעבד AMD PHENOM X4 9750 ראם: 4GB Kingston יתר x 1066mhz (4 כרטיסים) HDD: 7200 RPM 80gb DVD: בסיסי ה-DVD (havnt בחרו אחד עדיין) וחלק בסיסי אוהדים מישהו אמר לי שאני צריכה כרטיס 1000w אבל אני חושב קצת thats במהירות! כל הצעה? אני באמת רוצה dont את הכוח underdo אבל על otherhand אני על תקציב. תודה |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
600-750 tigerdirect.com
|
|
|
|||
|
|||
|
כמה אוהדים? זה יגרום לשינוי. כמו כן, אני מופתע שאתה הולך עם כזה בסיסי כונן קשיח נתון שאר מפרט המערכת.
בכל מקרה, 750W צריך להיות מספיק, אבל האיכות היא היבט חשוב ביותר כאן. זול החשמל ב-high-end מערכת כזה הוא עצום לקחת סיכון. איזה שלדה אתה מקבל? ודא הוא טוב שלדה, כיוון גרועים-vented שסי יגרום בעיות חום, אשר ישמש גם להרוג את המערכת. חיפוש מהיר הובילו אותי הבאה שלדה / PSU משולבות ב Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 לחץ על הקישור הצג הכל תחת Combo עסקאות והנה הוא 850W PSU יש אפשרות כי תחסוך לך כמה דולרים. זה עלול להיות קצת יותר ממה שאתה רוצה להשקיע, אז לעשות חיפוש משלך. אבל עם המקל ANTEC אם אתה יכול עבור PSU. "שלא לעמעם את הצורך של מעוצבת שלדה של ביצועי המערכת, כמו שאתה הבניין. |
|
|
|||
|
|||
|
אני אוהב לחשוב יותר זה טוב יותר; 500-650watts הוא הרבה. ישנן יחידות 550w שם גם כן. זכור את המערכת לוקחת רק את מה שהיא עושה שימוש, כך את כרטיס המסך יהיה למשוך לגבי זהות X4 9750 במהלך משחק 36watts האינטרנט. ויותר מעבד את שומר המסך במהלך משחק ומשחק. 200watts-500watts השימוש.
|
|
|
|||
|
|||
|
בדרך כלל אני פשוט לא מגיבים (לקרוא את פתיל אני מקושר!) אלא 850W ANTEC? אתה צוחק עליי?
חיסור העובדה היא לבנות מאוד מוזר ערבוביה של חלקים, 500W Earthwatts א, 400W Corsair או 400W Seasonic הוא מאוד בסדר. נמוך איכות "גבוהה wattage" החשמל רק עולה לך יותר כוח, והוא נוטה החשבונות כדי כשל. עבור $ 150 אתה יכול לקבל Modular Corsair 520, לא קצת זול שאינו מרובע-Earthwatts רכבת ANTEC bundled ענק עם תיבת שחור ללא תכונות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
טוב מאוד לשים Carbon.