![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, i am pastato kompiuterį ir man reikia PSU atitikti: MOBO: Asus M3N-HT Deluxe / Mempipe - motherboard - ATX - nForce 780a SLI GPU: XFX NVIDIA 8800GT 670m 512mb ram SLI (2 korteles) CPU AMD Phenom X4 9.750 RAM: Kingston Hyper X 4GB 1066MHz (4 korteles) HDD: 7200 rpm 80gb DVD: DVD-ROM pagrindinio (havnt pasirinko vieną dar) ir kai kurie pagrindiniai Fanai kažkas pasakė man reikia 1000W kortele, bet manau, thats per viršų bit! Any suggestions? I really dont wanna underdo valdžią, bet dėl otherhand Esu biudžetas. ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Kiek daug gerbėjų? Kad bus skirtumas. Be to, aš esu nustebęs, you're going tokius pagrindinio disko atsižvelgiant į sistemos specifikacija poilsio. Bet kokiu atveju, 750W turėtų užtekti, tačiau kokybė yra svarbiausias aspektas čia. Pigi energijos tiekimo high-end sistemos, kaip tai yra didžiulis pavojus, imtis. Kokia važiuoklės jums sekasi? Įsitikinkite, kad yra gera važiuoklė, nes blogai nuorinta važiuoklė leis šilumos klausimus, kurie bus nužudyti savo sistemą. Greita paieška privertė mane po važiuokle / PSU Combo dėl Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Spustelėkite Rodyti visus pagal Combo pasiūlymai nuorodą ir čia yra 850w PSU variantai, kurie bus sutaupyti keletą Bucks. Jis gali būti šiek tiek daugiau nei jūs norite išleisti, taip ir savo paiešką. Bet klijuoti su Antec, jei galite, PSU. Ir nereikia pamiršti, kad gerai suplanuota važiuoklės veikimo sistema, kaip jūs būtinumo pastato. |
|
| |||
| |||
| Man patinka galvoti yra geriau; 500 650watts yra daug. Yra 550W vienetai ten taip pat. Prisiminkite savo sistemą tik tuomet, ką jis naudoja, kad jūsų vaizdo plokštės bus kamuoti kaip jūsų X4 9.750 per internetą žaisti 36watts pats. Ir daugiau nei CPU metu Ekrano ir žaidimą. 200watts-500watts naudojimas. |
|
| |||
| |||
| Paprastai aš tiesiog negalėtų atsakyti (Read thread aš susijęs!), Bet Antec 850w? Are you kidding me? Minus tai, kad statyti yra labai keistai kratinys dalių, 500W Earthwatts, Corsair 400W arba 400W Seasonic yra labai gerai. Žemos kokybės "didelio galingumo" Power Supply tik išlaidas jums daugiau energijos sąskaitoms ir yra linkęs į nesėkmę. Už 150 $ galima gauti modulinės Corsair 520, o ne kai junk ne Earthwatts Quad geležinkelio Antec siejama su milžinišką juodąją dėžę su ne funkcijas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai įdėti anglies.