![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi guys, i am ēkas datoru un man vajag psu, lai atbilstu: MOBO: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - motherboard - ATX - nForce 780A SLI GPU: XFX nvidia 8800gt 670m 512mb ram sli (2 kartes) CPU AMD PHENOM X4 9.750 RAM: Kingston hiper x 4GB 1066MHz (4 kartes) HDD: 7200 rpm 80GB dvd: Basic DVD disks (havnt izvēlējās vienu pagaidām) un daži pamatnoteikumi fans kāds man teica, man vajadzēja 1000w kartē, bet es domāju, thats mazliet virs Top! any suggestions? I really dont gribu nepietiekami izcept varu, bet par otherhand Esmu uz budžetu. pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Cik daudz fanu? Tas dos atšķirība. Arī es esmu pārsteigts dodaties šāda pamata cietais disks, ņemot vērā pārējo sistēmu specs. Jebkurā gadījumā, 750W vajadzētu pietikt, bet kvalitāte ir svarīgākais aspekts šeit. Lētas enerģijas piegādes augstas klases sistēma kā tas ir milzīgs risks veikt. Kas šasijas veida tu dzīvo? Pārliecinieties, ka tas ir labs šasija, jo slikti izplūduši šasija radīs siltuma jautājumiem, kas arī nogalināt jūsu sistēmā. Ātrā meklēšana lika man šādu šasijas / psu combo par Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Noklikšķiniet uz Skatīt visas saites zem Combo piedāvājumus un šeit ir 850W PSU iespēja pastāv, kas ietaupīs pāris dolāriem. Tas var būt nedaudz vairāk, nekā jūs vēlētos pavadīt, tā kā mums savus meklēšanas. Bet stick ar Antec ja varat par PSU. Un nav aizmirst nepieciešamību labi izstrādātu šasiju, kas paredzēta izpildes sistēma kā jūs ēkā. |
|
| |||
| |||
| Man patīk domāt ir labāks, 500-650watts ir daudz. Ir 550W vienības, kas pastāv, kā arī. Atcerieties, jūsu sistēma prasa tikai to, ko tā izmanto, lai jūsu video karte vilktu aptuveni tāds pats kā jūsu X4 9.750 laikā internetā spēlē 36watts. Un vairāk nekā CPU laikā ekrānsaudzētājs un spēle spēlēt. 200watts-500watts izmantošanu. |
|
| |||
| |||
| Parasti es vienkārši nevarētu atbildēt (lasīt thread I saistīts!), Bet 850W Antec? Vai tu kidding me? Atskaitot to, ka veidot ir ļoti dīvaini juceklis daļu, 500W Earthwatts, 400W Corsair, vai 400W Seasonic ir ļoti labi. Zemas kvalitātes "augstas jaudas" barošanas tikai izdevumus, jūs vairāk elektroenerģijas rēķinu un ir pakļauti neveiksmei. Par 150 $ jūs varat iegūt modulāra Corsair 520, nevis kaut junk bez Earthwatts quad-rail Antec komplektā ar milzu melnā kaste bez funkcijām.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ļoti labi laiž oglekļa.
|
| Bookmarks |