![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I am budowy komputera i potrzebuję PSU do meczu: Mobo: ASUS M3N-HT Deluxe / Mempipe - płyta główna - ATX - nForce 780a SLI GPU: XFX NVIDIA 8800gt 670m 512MB RAM SLI (2 karty) Procesor AMD PHENOM X4 9750 RAM: Kingston Hyper x 4GB 1066MHz (4 karty) HDD: 7200 obr / min 80gb DVD: podstawowe DVD (havnt zrywane jeszcze jeden) i niektóre podstawowe fanów ktoś powiedział mi potrzebowałem 1000W karty, ale myślę, thats trochę w górę! jakieś sugestie? I really dont wanna underdo moc, ale na otherhand Jestem w sprawie budżetu. dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Ile fanów? To będzie coś zmienić. Również jestem zaskoczony You're Going z takiego podstawowego dysku twardym danym reszty systemu specyfikacją. W każdym razie, 750W powinno wystarczyć, ale jakość jest najważniejszym aspektem tutaj. A tanie zasilania w wysokiej klasy system podobny do tego jest ogromne ryzyko podjąć. Jakiego rodzaju podwozia się masz? Upewnij się, że jest dobrym podwoziem, ponieważ słabo wentylowane podwozia doprowadzi do ciepła kwestii, które będą także zabijać systemie. Szybkie wyszukiwanie doprowadziły mnie do następujących podwozia / PSU kombi na Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Kliknij łącze Wyświetl wszystkie ramach oferty kombi i tutaj jest 850W PSU istnieje możliwość, że będzie zaoszczędzić kilka dolców. To może być trochę więcej niż chcesz wydać, tak jak własne wyszukiwania. Ale kij z Antec czy można na PSU. I nie wychodzą na konieczność dobrze zaprojektowane podwozie na wydajność systemu jak jesteś budynku. |
|
| |||
| |||
| Lubię myśleć więcej jest lepsze; 500-650watts jest mnóstwo. Istnieją 550w jednostek tam również. Pamiętaj systemie tylko co używa, więc karta graficzna będzie ciągnąć temat samego jako X4 9750 w internecie odgrywają 36watts. I więcej niż CPU podczas wygaszacza ekranu i gry. 200watts-500watts użycia. |
|
| |||
| |||
| Zazwyczaj po prostu nie odpowiedzieć (czytaj wątku I powiązane!), Ale 850W Antec? Are you kidding me? Minus fakt, że budować jest bardzo dziwne bigos części, a 500W Earthwatts, Corsair 400W lub 400W Seasonic jest bardzo ważna. O niskiej jakości "wysokiej mocy" zasilanie tylko koszty więcej mocy rachunki i jest podatna na uszkodzenia. Na 150 dolarów można uzyskać modułowe Corsair 520, nie niektóre śmieci nie Earthwatts quad-kolejowego Antec wiązanych z wielkim czarnym polu bez funkcji.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo dobrze umieścić węgla.