mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Cât de mult am nevoie de putere pentru PC-ul meu? (PSU)?

Reply

Thread Tools
Old 20 noiembrie 2008, 19:31
Noile state Group

Default Cât de mult am nevoie de putere pentru PC-ul meu? (PSU)?

Salut baieti, eu sunt construirea unui computer şi am nevoie de o PSU, pentru a se potrivi:

mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - Plăci de bază - ATX - nForce 780a SLI

GPU: xfx nvidia 8800gt 670m 512MB RAM SLI (2 carduri)

Procesor AMD PHENOM X4 9750

RAM: Kingston Hyper x 4GB 1066mhz (4 carduri)

HDD: 7200 rot / min 80GB

DVD: DVD-ROM de bază (havnt ales o încă)

de bază şi unele fani

cineva mi-a spus ca am nevoie de o carte de 1000W, dar cred că Thats un pic pe partea de sus! sugestii? Eu chiar vreau să dont suficient de putere, dar pe de otherhand Sunt la bugetul de stat.

mulţumesc
Old 20 noiembrie 2008, 19:50
Grupul de donator

http://www.computer-juice.com/forums...station-18844/
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 noiembrie 2008, 22:00
Noile state Group

600-750 tigerdirect.com
Old 20 noiembrie 2008, 22:30
Noile state Group

Cât de mulţi fani? Asta va face o diferenta. De asemenea, sunt surprins mergi cu un astfel de bază, hard-disk dat restul sistemului specs.

În orice caz, ar trebui să fie suficient de 750W, dar de calitate este cel mai important aspect aici. Un ieftine de alimentare într-un sistem high-end ca acesta este un mare risc de a lua. Ce fel de şasiu mai faceţi? Asiguraţi-vă că acesta este un bun şasiu, pentru ca un prost-eşapat şasiu va duce la probleme de căldură, care vor de asemenea, să opriţi sistemul dumneavoastră.

O scurtă căutare ma condus la următoarele şasiu / PSU Combo pe Newegg:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021

Faceţi clic pe link-ul Vezi Toate sub Combo se ocupă şi de aici este o opţiune 850W PSU acolo, care va salva câteva dolari. Acesta poate fi un pic mai mult decât ai vrut să-şi petreacă, aşa încât să-ţi faci propriile căutare. Dar stai cu Antec, dacă pot, pentru PSU. Si nu de necesitatea de a trece cu vederea peste un şasiu bine concepute pentru o performanţă de sistem ca tine sunt clădire.
Old 20 noiembrie 2008, 23:31
Noile state Group

Îmi place să cred că mai este mai bine; 500-650watts este destul. Există 550w unităţi de acolo, de asemenea. Nu uita de sistem dureaza doar ceea ce-l foloseste, asa ca placa video va trage aproximativ aceeaşi ca şi dumneavoastră X4 9750 în timpul internet joace 36watts. Şi mai mult decât în timpul CPU Screensaver joc şi joacă. 200watts-500watts de utilizare.
Old 21 noiembrie 2008, 00:15
Grupul de donator

De obicei, eu doar nu ar răspunde (citeste firul I legate!), Dar o 850W Antec? Glumeşti?

Minus de faptul că a construi este un foarte ciudat adunătură de piese, un 500W Earthwatts, 400W pirat, sau 400W Seasonic este foarte mult bine. A scăzut de calitate "High-wattage" alimentare doar costurile de tine mai mult la facturile de energie şi este predispus la esec. 150 dolari pentru ai putea primi o modulare pirat 520, nu nişte porcării non-Earthwatts quad-feroviar Antec bundled cu o cutie neagră cu gigantul nu caracteristici.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 21 noiembrie 2008, 09:47
Grupul de donator

Foarte bine pus de carbon.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.