![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, jsem stavebné počítaču a potřebuju PSU na zápas: Mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - dosky - ATX - nForce 780a SLI GPU: XFX nvidia 8800gt 670m 512mb ram SLI (2 karty) CPU AMD Phenom X4 9750 ram: Kingston Hyper x 4 GB 1066MHz (4 karty) HDD: 7200 ot. / Min 80 GB DVD: základné DVD (havnt vybral jeden zatiaľ) a niektoré základné fanúšikov niekto mi povedal, že som potreboval 1000w karty, ale myslím, že to je trochu nad hornou! nejaké návrhy? i dont naozaj chcú nedodělat moc, ale na druhej som o rozpočte. vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Koľko fanúšikov? To bude niečo zmeniť. Tiež som prekvapený, že ste sa s takým základnom disku vzhľadom k zvyšku systému špecifikácie. V každom prípade, 750W by malo stačiť, ale kvalita je najdôležitejší aspekt tu. A lacný zdroj napájania v high-end systém, ako je to obrovské riziko vziať. Aký typ podvozku sa máte? Uistite sa, že je to dobrý podvozok, pretože zle vetraných-podvozok povedie k teplu problémy, ktoré bude tiež zabiť vášho systému. Rýchle vyhľadávanie viedol ma na nasledujúce podvozok / PSU combo na Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Kliknutím na odkaz Zobraziť všetko pod combo obchodov a tady je 850W PSU existuje možnosť, že sa ušetriť pár babek. To môže byť trochu viac, než by ste chceli stráviť, takže si svoj vlastný hľadanie. Ale držať sa Antec, ak môžete na PSU. A nie sú prehliadnuť, že je potrebné dobre navrhnutý-podvozky pre výkonnosť systému ako tie budovy. |
|
| |||
| |||
| Páči sa mi to myslím viac, je lepší, 500-650W, je spousta. Existujú 550W jednotiek tam rovnako. Zapamätať si svoj systém len, čo to používa, tak, aby vaše video karta pôjde asi rovnaké, ako vaše X4 9750 počas internet hrať 36W. A viac ako CPU počas šetriče a hry. 200w-500w použitie. |
|
| |||
| |||
| Obvykle jsem nebudú reagovať (čítaj vlákno spojené I!) Ale 850W Antec? Robíš si srandu? Minus na skutočnosť, že stavať je veľmi divný mismas z častí, 500W Earthwatts, Corsair 400W, alebo 400W Seasonic je veľmi dobrý. A-nízka kvalita "high-príkonom" napájanie len náklady budete môcť viac účty a je náchylný k zlyhaniu. Za $ 150 môžete získať modulárne Corsair 520, ne nejaké haraburdu non-Earthwatts Quad-železničnej Antec zviazané sa obrie čierne skrinky bez funkcií.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veľmi dobre dať Carbon.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I've Got No Power? | DERYN | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. augusta 2009 05:54 |
| Počítačové Nebude Zapnite | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 4. mája 2009 10:25 |
| Ako moc moc potrebujem? | crazyguy | Prípady & Napájacie zdroje | 19 | 6. októbra 2008 13:48 |
| USB napájanie | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 23. mája 2008 11:48 |
| Ne moc | Davegbh | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 29. november 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |