![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ја сам изградњи рачунарске и Требам псу да одговара: мобо: Асус М3Н-ХТ Делуксе / Мемпипе - матична плоча - АТКС - нФорце 780а сли ГПУ: ксфкс НВИДИА 8800гт 670м 512МБ рам сли (2 картице) ЦПУ АМД ПХЕНОМ Кс4 9750 рам: Кингстон Хыпер кс 4ГБ 1066мхз (4 картице) ХДД: 7200 рпм 80гб ДВД: ДВД погон основне (хавнт покупили један још) и неке основне навијача неко ми је рекао и потребна 1000у картицу, али мислим да тај мало преко врха! било који сугестија? ЈА стварно донт оскудица то је мање снаге, али на отхерханд сам на буџет. хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 тигердирецт.цом |
|
| |||
| |||
| Колико обожаватељи? То ће направити разлику. Исто тако, ја сам изненађен идете са таквом основном диску с обзиром на остатак система наочаре. У сваком случају, 750У би требало бити довољно, али квалитет је најважнији аспект овде. А јефтино напајање у хигх-енд система као што је то велики ризик узимати. Какав шасије вам иде? Уверите се да је добро шасије, јер се слабо вентед-шасија ће довести до топлотног питања, која ће такође убити ваш систем. А брзо претрагу довело ме до следеће шасије / о псу комбиновани Неуегг: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16811129021 Кликните на линк испод Виеу Алл комбиновани бави и овде је 850У псу постоји могућност да ће уштеди мало крупна сачма. Он мај бити мало више него што сте хтели спровести, па до сопственог претраге. Али стицк са Антец ако можеш за псу. И не обазирати се на неопходност добро дизајнирана шасија за успешност система као да су зграде. |
|
| |||
| |||
| Волим да мислим више је боље, 500-650уаттс обиље. Постоје 550у јединице као и вани. Запамтите свој систем узима само оно што користи, тако да ваше видео картице ће повући отприлике исто као и ваш Кс4 9750 током интернету играте 36уаттс. И више од ЦПУ и Сцреенсавер током играња игре. 200уаттс-500уаттс коришћења. |
|
| |||
| |||
| Обично сам само да не реагује (реад нит сам повезан!) Али 850У Антец? Јесте ли киддинг ме? Умањен чињеницом да је саградити је врло чудно збрка делова, а 500У Еартхуаттс, гусар 400У или 400У Сеасониц је јако добро. А лоу-куалиты "високом снагом" напајање само трошкове те више на власти записи и склони неуспех. За 150 $ могли добити модуларни гусар 520, а не неки јунк нон-Еартхуаттс Куад-раил Антец пакету са џин црне кутије без функције.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Врло добро ставити Царбон.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам Бр Поуер!? | ДЕРЫН | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 аугуст 2009 05:54 |
| Рачунар неће Снага на | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 4 мај 2009 10:25 |
| Колико снаге требам? | цразыгуы | Цасес & Поуер Супплиес | 19 | 6 октобар 2008 13:48 |
| УСБ поуер | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 23 мај 2008 11:48 |
| Без напајања | Давегбх | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 29 новембар 2007 06:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |