![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba çocuklar için, bir bilgisayar ve i bina pm maç bir PSU gerekir: mobo: ASUS M3N-HT DELUXE / Mempipe - anakart - ATX - nForce 780a SLI GPU: XFX NVIDIA 8800GT 670m 512MB RAM SLI (2 kart) CPU AMD Phenom X4 9750 RAM: Kingston hiper x 4GB 1066MHz (4 kart) HDD: 7200 d / d 80GB dvd: temel DVD sürücüsü (havnt henüz seçilmiş) ve bazı temel fanlar birisi 1000W kartı gerekli ama üst biraz daha fazla şu düşünüyorum ben bana! Öneriniz? I gerçekten dont güç ama otherhand i savma istediğiniz bir bütçe var. teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Kaç kişi ilgileniyor? Bu bir fark yapar. Ayrıca, size sistem özellikleri geri kalanı verilen bu temel bir sabit disk ile olacak sürpriz yaşıyorum. Herhangi bir hızla, 750W yeterli olacaktır, ama kalite en önemli yönü var. Bu gibi bir high-end sistemde ucuz bir güç kaynağı için büyük bir risk oluşturur. Şasi Ne tür bir elde? Çünkü kötü-şasi da sistem öldürecek konuları ısı sağlayacaktır mani emin olun iyi bir şasi oldu. Bir hızlı arama aşağıdaki şasi için / PSU kombo Newegg beni liderliğindeki: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Tıklayın görüntüle kombo anlaşmaları kapsamında tüm bağlantı ve burada bir kaç dolar kazandıracak bir 850W PSU seçeneği var. Biraz daha harcamak istiyorum, daha çok kendi arama yapmak olabilir. Ama antec ile sopa varsa yapabilirsiniz PSU için. Ve yapı olduğunu gibi bir performans sistemi için iyi tasarlanmış şasi ve gerekliliğini gözden kaçırmak değildir. |
|
| |||
| |||
| Daha iyi, daha fazla düşünmek gibi; 500 650watts bir çok. İşte 550w birimleri orada var. Sistem Unutmayın sadece ne kullanır, böylece ekran kartı internet oyun 36watts sırasında X4 9750 aynı hakkında çeken alır. Ve CPU daha ekran koruyucu ve oyun sırasında daha. 200watts-500watts kullanım. |
|
| |||
| |||
| Genellikle sadece tepki değildir (ben bağlantılı ipliği okuyun!) Ancak 850W antec? Dalga mı geçiyorsun? Eksi olduğu olarak parçalar, bir 500W Earthwatts, 400W korsan veya 400W Seasonic bir çok garip karmakarışıklık çok çok iyi. Düşük kaliteli "yüksek vat miktarı" güç kaynağı sadece maliyetleri elektrik faturalarını daha hata eğilimli olmasıdır. 150 $ için, modüler bir korsan gemisi 520 alabilir bazı önemsiz olmayan Earthwatts dört demiryolu antec hiçbir özellikleri ile dev bir kara kutu ile paketlenmiştir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok iyi Karbon koy.
|
| Bookmarks |