![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я будую комп'ютер і мені потрібен блок живлення на матч: плат: ASUS M3N-HT Deluxe / Mempipe - материнські плати - ATX - NForce 780a SLI GPU: XFX NVIDIA 8800GT 670м 512MB RAM SLI (2 картки) Процесор AMD Phenom X4 9750 ОЗУ: Kingston Hyper X 4gb 1066MHz (4 карти) HDD: 7200 об / хв 80gb DVD: DVD основного диска (havnt взяв його ще немає) та декілька важливих вентилятори хтось сказав, що мені необхідно 1000w карти, але я думаю, Thats трохи більше Top! будь-які пропозиції? Я справді не хочете, щоб недожарівать влади, але, з іншого боку я на бюджеті. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 600-750 tigerdirect.com |
|
| |||
| |||
| Скільки фанатів? Це зробить ситуацію. Крім того, я здивований, що ви збираєтеся з такими основними жорсткого диска з урахуванням іншою системою специфікації. В усякому разі, 750W має бути достатньо, але якість є найбільш важливим аспектом тут. Дешеве харчування в High-End системи, як це величезний ризик прийняти. Яке шасі поживаєш? Переконайтеся, що це хороше шасі, тому що погано вентильованому шасі призведе до тепла питань, яке буде також вбити вашу систему. Швидкий пошук привів мене до наступних шасі / PSU комбо на Newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129021 Натисніть кнопку "Переглянути всі посилання, розташованої під списком угод і тут 850W PSU варіанти існують, яка врятує вас кілька баксів. Вона може бути трохи більше, ніж ви хотіли витрачати гроші, так що ваш власний пошук. Але палиця з Antec, якщо ви можете на БП. І не забувати про необхідність добре продумані шасі для продуктивності системи, як ви будуєте. |
|
| |||
| |||
| Мені подобається думати більше, тим краще; 500-650watts достатньо. Є 550W підрозділи поза там же. Пам'ятайте, ваша система тільки бере те, що вона використовує, так що ваша відеокарта потягне приблизно так само, як X4 9750 під час інтернет-36watts грати. І більше, ніж процесор і екран під час гри. 200watts-500watts використання. |
|
| |||
| |||
| Зазвичай я просто не буде реагувати (читай потоці я пов'язаний!), Але 850W Antec? Ти знущаєшся з мене? Мінус той факт, що побудувати дуже дивно мішанина з частин, EarthWatts 500W, 400W Corsair, Seasonic 400W або дуже добре. Низька якість "високої потужності" Power Supply просто варто вам більше влади законопроекти і схильна до провалу. За $ 150 можна отримати модульний Corsair 520, а не те небажаної Non-EarthWatts Quad-Rail Antec в комплекті з гігантським чорним ящиком без будь-яких особливостей.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже добре покласти Carbon.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| У мене немає сил!? | DERYN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 11 серпня 2009 05:54 |
| Комп'ютер не включається | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 3 | 4 травня 2009 10:25 |
| Скільки влади мені потрібен? | crazyguy | Справа & блоки живлення | 19 | 6 жовтня 2008 13:48 |
| USB Power | Eltocliousus | Генеральний обладнання чат | 5 | 23 травня 2008 11:48 |
| Ніяка сила | Davegbh | Генеральний обладнання чат | 10 | 29 листопада 2007 06:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |