![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V poslední době jsem chtěl, aby moje věci Ale im není jistý, co chci ji hledat nebo jak bych to rád Má někdo vůbec to: / |
|
| |||
| |||
| To je velmi obtížná věc pro kohokoliv, který vám pomůže s. Samozrejme je to jen na jaké věci ty chtít. Ale anyhing dělat s technikami a materiály, mluvit s Pete byste mohl vidět své vlákno, je téměř dokončena stavba monstrum o případu, obrovské jedna. Jedna věc, řekl bych, i když je v tom, že, zejména pokud je to váš první, mod kolem existující věci, tzn. nebudou kupovat zatížení z kovu a pokusit se vybudovat od nuly - prostě dostat ze sebe cheapy případu a zlepšit jeho shedload. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlepší radu i vám je dostat se na youtube a podívat se na ostatní národy staví. a to google hledá získat některé nápady. vám nebude věřit hodin / dní jsem šel i když všechny modding fórech. rovněž i použití se malovat a flákat se tvarů a myšlenek, a to ne dříve, než jste, že budete muset něco se vám líbí ![]() pozměňováním staré věci nebo levné věci je easyer Pokladna mého kámoše web pro inspiraci http://forum.newmodcity.com/ Pokladna bil Owens staví http://www.themodbrothers.com/ mých webových stránkách a všechny mé mods na
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chtěla povolání v počítačovém oboru | Insaneman1731 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 5. října 2008 18:01 |
| Chtějí upgradovat RAM na mém notebooku | gladrock | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 15. ledna 2008 12:58 |
| Vypouští soubor aby spac ale jednou vypouští didnt jakýkoli prostor | enright666 | Obecné Software Chat | 2 | 22. prosinec 2007 04:26 |
| Chtějí-upgrade procesoru AMD | XGames415 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 17. prosince 2007 01:05 |
| Nejlepší Značka Case Of A PsÚ | fishking | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 13. prosince 2007 10:19 |
| Thread Nástroje | |
| |