μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Έχω που θέλουν να κάνουν περίπτωσή μου ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαΐου 2009, 16:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Έχω που θέλουν να κάνουν περίπτωσή μου ...

Πρόσφατα είχα να θέλω να κάνω τη δική μου περίπτωση

Αλλά δεν im σίγουρος για αυτό που θέλω είναι να εξετάσουμε Ή πώς θα το έκανα όπως Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα της: /
Old 31ης Μαΐου 2009, 02:37
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για κάποιον για να σας βοηθήσουν με.

Είναι προφανές ότι είναι ακριβώς ό, τι προβλέπεται για το είδος της υπόθεσης εσύ θέλω.

Αλλά anyhing να κάνει με τις τεχνικές και τα υλικά, για να μιλήσουμε Πιτ, μπορεί να έχετε δει το νήμα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός τέρατος του μια υπόθεση, μία τεράστια.

Ένα πράγμα θέλω να πω όμως είναι ότι, ιδίως αν πρόκειται για το δικό σας πρώτο, mod είναι περίπου μια υφιστάμενη κατάσταση, δηλαδή. δεν αγοράζουν ένα φορτίο από μέταλλο και να προσπαθήσουμε και να οικοδομηθεί από το μηδέν - μόλις λάβετε εαυτό σας ένα cheapy περίπτωση και να βελτιώσουν μια shedload.
Old 31ης Μαΐου 2009, 05:31
Ομάδα Δωρητών

καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να τον εαυτό σας σχετικά με το YouTube και να εξετάσουμε άλλους λαούς οικοδομεί. και κάνει αναζητήσεις στο Google για να πάρετε κάποιες ιδέες. δεν θα πιστεύουν οι ώρες / ημέρες θα ήμουν, αν και όλα τα modding φόρουμ. επίσης να χρησιμοποιήσω για να βαφή και το χάος γύρω με τα σχήματα και οι ιδέες και πριν ότι δεν θα έχετε κάτι που σας αρέσει
τροποποίηση ενός παλιά υπόθεση ή φθηνή περίπτωση είναι easyer
Checkout βοηθοί ιστοσελίδα μου για κάποιες ιδέες
http://forum.newmodcity.com/
Checkout δισ. βασίζεται Owens
http://www.themodbrothers.com/
και την ιστοσελίδα μου έχει όλες μου για mods

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θέλοντας Ένα Επάγγελμα στον υπολογιστή Πεδίο Insaneman1731 Off Topic Συζήτηση 7 5 Οκτ 2008 18:01
Θέλοντας να αναβαθμίσετε RAM για φορητό υπολογιστή μου gladrock Laptops, Κινητά & PDA 3 15 Ιαν 2008 12:58
Διαγράφεται ένα αρχείο για να spac αλλά μόλις διαγράφεται didn't κάνουν κάθε χώρο enright666 Γενικά Λογισμικό Chat 2 22 Δεκ. 2007 04:26
Θέλοντας να Αναβάθμιση επεξεργαστή AMD - XGames415 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 17 Δεκ. 2007 01:05
Μάρκα Best Of υπόθεση Και PSU FISHKING Θήκες & Τροφοδοτικά 2 13 Δεκ. 2007 10:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.