![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα είχα να θέλω να κάνω τη δική μου περίπτωση Αλλά δεν im σίγουρος για αυτό που θέλω είναι να εξετάσουμε Ή πώς θα το έκανα όπως Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα της: / |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα για κάποιον για να σας βοηθήσουν με. Είναι προφανές ότι είναι ακριβώς ό, τι προβλέπεται για το είδος της υπόθεσης εσύ θέλω. Αλλά anyhing να κάνει με τις τεχνικές και τα υλικά, για να μιλήσουμε Πιτ, μπορεί να έχετε δει το νήμα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός τέρατος του μια υπόθεση, μία τεράστια. Ένα πράγμα θέλω να πω όμως είναι ότι, ιδίως αν πρόκειται για το δικό σας πρώτο, mod είναι περίπου μια υφιστάμενη κατάσταση, δηλαδή. δεν αγοράζουν ένα φορτίο από μέταλλο και να προσπαθήσουμε και να οικοδομηθεί από το μηδέν - μόλις λάβετε εαυτό σας ένα cheapy περίπτωση και να βελτιώσουν μια shedload. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να τον εαυτό σας σχετικά με το YouTube και να εξετάσουμε άλλους λαούς οικοδομεί. και κάνει αναζητήσεις στο Google για να πάρετε κάποιες ιδέες. δεν θα πιστεύουν οι ώρες / ημέρες θα ήμουν, αν και όλα τα modding φόρουμ. επίσης να χρησιμοποιήσω για να βαφή και το χάος γύρω με τα σχήματα και οι ιδέες και πριν ότι δεν θα έχετε κάτι που σας αρέσει ![]() τροποποίηση ενός παλιά υπόθεση ή φθηνή περίπτωση είναι easyer Checkout βοηθοί ιστοσελίδα μου για κάποιες ιδέες http://forum.newmodcity.com/ Checkout δισ. βασίζεται Owens http://www.themodbrothers.com/ και την ιστοσελίδα μου έχει όλες μου για mods
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλοντας Ένα Επάγγελμα στον υπολογιστή Πεδίο | Insaneman1731 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 5 Οκτ 2008 18:01 |
| Θέλοντας να αναβαθμίσετε RAM για φορητό υπολογιστή μου | gladrock | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 15 Ιαν 2008 12:58 |
| Διαγράφεται ένα αρχείο για να spac αλλά μόλις διαγράφεται didn't κάνουν κάθε χώρο | enright666 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Δεκ. 2007 04:26 |
| Θέλοντας να Αναβάθμιση επεξεργαστή AMD - | XGames415 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 17 Δεκ. 2007 01:05 |
| Μάρκα Best Of υπόθεση Και PSU | FISHKING | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 13 Δεκ. 2007 10:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |